br />

23 mai 2011

“Lupii Negri” fata in fata cu Gaz Metan Medias

Fan Club "Lupii Negri” şi componenţii lotului Gazului metan i-au invitat pe toţi suporterii echipei de baschet, sâmbătă, 21 mai 2011, ora 17.30, pe terasa Bistro Lupii Negri - Sala Polivalentă din cartierul Vitrometan. În cadrul acestui eveniment, componenţii echipei de baschet şi antrenorii au susţinut o sesiune foto, au acordat autografe şi au prezentat Cupa României, trofeu câştigat recent.

"A fost un sezon foarte bun pentru echipa de baschet. Am organizat această întâlnire pentru a trage concluziile după această ediţie de campionat. De asemenea, din campionatul viitor ne propunem să organizăm cât mai multe astfel de întâlniri, pentru a realiza o apropiere între jucători şi fani”, a spus Mircea Dăian, preşedintele Fan Clubului "Lupii Negri”. Următorul pas al Fan Clubului este organizarea unei galerii de câteva sute de persoane pentru susţinerea echipei de fotbal Gaz metan Mediaş.
Echipa din Mediaş a câştigat Cupa României după o finală cu Steaua Turabo Bucureşti. Jucătorii lui Bruno Soce şi Ovidiu Teleabă au încheiat sezonul pe locul 4, după ce au pierdut finala mică, în două meciuri, în faţa grupării pe care o învinseseră în Cupă.

articol scris de Vasile ANTIPA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu