br />

23 mai 2011

Eric la Dinamo ? Şi-a luat rămas-bun de la Mediaş !

Dinamo a obţinut acordul brazilianului lui Gaz Metan şi s-a înţeles şi cu agenţii acestuia pentru un transfer din această vară.
Roş-albii au avut în Pîrvulescu un atu, acesta fiind foarte bun prieten cu brazilianul de 25 de ani, şi au obţinut un acord verbal din partea mijlocaşului. Surse din anturajul jucătorului susţin că acesta chiar a povestit apropiaţilor că are semnat un precontract cu bucureştenii.

Dinamoviştii spun însă că acum trebuie să demareze negocierile cu directorul general al Gazului, Ioan Horoba, care nu are de gînd să lase la preţ şi cere în jur de 500.000 de euro! Foarte important: conducerea dinamovistă s-a înţeles şi cu agenţii sud-americani ai fotbalistului, dar şi cu Eric în privinţa contractului. El cîştigă la Mediaş aproximativ 50.000 de dolari pe sezon, iar în Ştefan cel Mare ar urma să încaseze 8.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

Sîmbătă seară, după ce Gazul a învins la Craiova, Eric a postat pe site-ul de socializare facebook.com un mesaj prin care îşi anunţă despărţirea de Mediaş. "Vreau să mulţumesc tuturor suporterilor, Gaz Metan e o echipă frumoasă şi sînt mîndru că sînt medieşean. Mulţumesc din suflet pentru toate momentele pe care le-am trăit aici, s-a terminat încă un sezon şi sîntem mîndri că am dat totul pentru a-i face fericiţi pe suporteri!", a scris Eric pe pagina sa de facebook.

Un comentariu:

  1. NU cred ca va pleca Eric la Dinamo . Mai ales ptr 500.000 ? Eric acum valoreaza cel putin 2 milioane de euro. Nici decum 500.000.Eu daca as fi in locul lui Horoba , i-as vinde pe Eric si Parvulescu la pachet pentru 4 mil , mai putin nu.Fara ei 2 , Gazu acum era undeva pe 12-13 in clasament.

    RăspundețiȘtergere