br />

31 mai 2011

E oficial : Gaz Metan v-a juca in Europa !

Vestea că Timişoara a retrogradat din cauza neprimirii licenţei a fost întâmpinată cu bucurie de către oficialii celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă ce va juca în premieră în Europa League.
Ioan Horoba deplânge situaţia de la Bistriţa, echipă ce a avut aceeasşi soartă cu cei de la Poli.

"Ne bucurăm enorm că vom juca în Europa League. Sunt foarte supărat că s-a prăbuşit Bistriţa în Liga a III-a, deoarece am muncit acolo 22 de ani", a spus Ioan Horoba, director general Gaz Metan.

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget.

Cele două cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut apel. Craiova nu a primit licenţa din cauza datoriilor şi a făcut apel la această decize. În schimb, cluburile Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploieşti, FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi CFR Cluj au primit licenţa pentru Liga I. Victoria Brăneşti, care nu a făcut apel, nu a primit licenţa, în timp ce Unirea Urziceni nu a depus dosarul de licenţiere.

Poli nu a primit licenţa şi va ajunge direct în Liga a III-a. Acest lucru, va produce o serie de modificări importante în ceea ce priveşte participantele României în cupele europene. Principala beneficiară a necazului bănăţenilor este Gaz Metan Mediaş, formaţie clasată în campionat pe locul 7 şi care urcă astfel pe o poziţie de Europa League, urmând a juca în premieră într-o competiţie continentală.

Gaz Metan urmează să intre în competiţie pe 14 iulie în turul secund, urmând să aibă de disputat în caz de calificare încă o dublă manşă preliminară plus play-off-ul. Partea proastă e aceea că echipa lui Pustai nu va fi cap de serie în niciuna din faze.

MEDIASUL VA FI REPREZENTATA DE 2 ECHIPE IN EUROPA . ECHIPA DE FOTBAL SI CEA DE BASCHET.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu