br />

5 mai 2011

Gloria Bistrita 0-0 Gaz Metan Medias

Un egal nu ar fi multumit pe nimeni in partida de astazi de la Bistrita, insa din pacate pentru cele doua echipe mingea nu au vrut deloc sa intre in poarta. Gloria ramane in 10 in ultimul sfert de ora, Szukala fiind eliminat dupa ce l-a faultat pe Litu din postura de ultim aparator.
Prima repriza este una destul de putin spectaculoasa, fazele de poarta impartindu-se in mod frateste intre cele doua echipe. Szukala trimite cu capul peste transversala Mediasului (3), Keita trimite in fata portii pentru Curtuius, insa Plesca iese bine si retine (27), iar Bajenaru suteaza de la distanta pe langa poarta (40). De partea cealalta, Eric suteaza milimetric pe langa stalpul din stanga lui Albut, in minutul 35.

Repriza a doua este mult mai animata. Eric executa o lovitura libera periculos pe poarta, retine Albut (52), iar Bawab iroseste si el o buna ocazie de a inscrie, din pozitie unu la unu cu goalkeeperul Bistritei (59). Bistritenii pun si ei presiune, Keita il lanseaza pe Curtuius, acesta trage pe poarta, insa Plesca apara fara probleme (56). Cristi Pustai mizeaza pe cartea atacului si forteaza prin introducerea unui al doilea atacant: Litu intra in locul fundasului Akaki. In minutul 67, bistritenii trec pe langa gol la lovitura libera executata de Bajenaru: recentreaza Szukala, iar Tudose trimite dintr-un metru peste poarta!

Ciprian Petre cade in careul Mediasului si cere panalty, insa centralul Unimatan acorda corner pentru Bistrita (73), faza din care se naste o alta mare ocazie pentru gazde: bistritenii reclama un hent care i-ar fi oprit sa inscrie, din nou nu se acorda nimic.

La doua minute dupa aceste doua faze litigioase reclamate de bistriteni, centralul Unimatan acorda in schimb cartonas rosu pentru Szukala, eliminat dupa ce l-a faultat pe Litu din postura de ultim aparator! Eric executa lovitura libera, dar trimite peste poarta. Desi au ramas in zece, bistritenii sunt cei mai periculosi pe final de meci, insa nu reusesc sa inscrie. Eric este cat pe ce sa dea lovitura in ultimul minut de prelungiri, insa Costache se opune si il salveaza pe Albut, astfel ca scorul ramane 0-0.

Gaz Metan se afla la 3 puncte de un loc de cupa europeana. Jucatorii lui Pustai aveau inaintea acestei partide 47 de puncte, cu 3 mai putin decat Dinamo si Steaua, ocupantele locurilor 5 si 6. Etapa trecuta, Gaz Metan Medias a castigat cu Dinamo, pe teren propriu, scor 2-1 si a revenit in lupta pentru Europa League.


Gloria Bistrita – Gaz Metan Medias 0-0
Marcatori: -
Cartonase galbene: Nastase 52, Bajenaru 76 / Bozesan 83
Cartonase rosii: Szukala 76

Gloria Bistriţa: Albuţ - Achim, Szukala, Năstase (Tudose 60), Velcovici - C. Petre, Nalaţi, Băjenaru, Anton (Marginean 87), Curtuiuş (Costache 78) - Keita.
Rezerve neutilizate: Irimia, Săceanu, Mandea, Pasenciuc.
Antrenor: Nae Manea.

Gaz Metan Medias: Pleşca - Hoban, Akaki (Litu 60), Vukadinovici, Buzean - A. Muntean, Kubala, Eric, Bozeşan, Pîrvulescu (Miclea 44) – Bawab (Roman 83).
Rezerve neutilizate: Vîtcă, Dudiţă, Fl. Bratu.
Antrenor: Cristi Pustai


Stadion: "Gloria" - Bistrita, ora: 15:30
Partida a fost condusa la centru de arbitrul Paul Unimatan (Zalau) , ajutat la cele doua tuse de Daniel Hulubei (Vaslui), respectiv Ovidiu Artene (Vaslui); Rezerva: Marian Bordean (Sibiu).
În tur: Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa 2-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu