br />

9 apr. 2011

A VENIT CUPAAAA LA MEDIAS !!

Mediaşul şi-a făcut loc de ieri în istoria sportului. Echipa

masculină de baschet a adus primul trofeu din istoria oraşului sibian, după ce a bătut-o pe Steaua Turabo, la Tg. Mureş, în finala Cupei, scor 71-61.

Ca şi echipa de fotbal propusă în Liga lui Mitică de către Cristi Pustai, baschetul are doar o istorie recentă la cel mai înalt nivel. Sub panou, Gaz Metan a crescut cât alte grupări în decenii, ajungând ca în ultimii doi ani să joace tot de atâtea ori în finala Cupei României. Înfrângerea de anul trecut, cu Elba Timişoara, a avut efectul scontat pentru trupa sibiană, revenită în actualul sezon mai înfometată după trofee.

În finala din 2011, Gazul n-a vrut să rişte nimic şi a ars la intensitate maximă în debutul meciului, distanţându-se la 15-6. Reveniţi după ani buni în prim-plan, nici steliştii nu au stat cu mâinile în sân. Ba mai mult, profitând de gloanţele oarbe trimise de "lunetistul" Tudor Dumitrescu de la trei puncte, Steaua a preluat conducerea şi a intrat în avantaj la pauza mare: 37-33. La reluare, Gazul a pus din nou presiune pe adversari, a preluat iniţiativa, dar jocul s-a rupt abia în ultimul sfert, când Stănescu şi Smith de la Steaua au fost eliminaţi pentru cumul de greşeli personale. Astfel, Mediaşul a aruncat finalul jocului în aer, pulsând diferenţa până la 71-61 pentru un un trofeu unic în istoria oraşului mediesean.

Suporterii echipei Gaz Metan au castigat Cupa Suporterilor , dupa un joc disputat inaintea finalei.

DUMINICA ORA 13:00 , ECHIPA GAZ METAN V-A PERZENTA CUPA DE PE BALCONUL PRIMARIEI ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu