br />

13 apr. 2011

Mingea Blestemata: Gaz Metan 0 - 0 FC Brasov

Cele doua echipe s-au multumit cu o remiza alba pana la urma, dupa un meci populat de ocazii mari de gol si faze de efect.

Liga I, etapa 26 | Mingea n-a vrut sa intre: Gaz Metan Medias - FC Brasov 0-0 Partida de la Medias a fost departe de a fi un exemplu al spectacolului fotbalistic. Cele doua trupe din Ardeal n-au incercat totusi sa pacaleasca fotbalul in prima repriza, reusind un joc cu destule ocazii de gol. Zaharia a avut cateva lovituri de cap ratate in debutul meciului, Gazul punand putina presiune pe brasoveni. Dupa un sut de la distanta al lui Parvulescu prins cu mari emotii de Kajcsa, a urmat forcingul brasovean de final. Ilyes si-a incercat si el norocul cu un sut de la distanta, pentru ca in minutul 40, Ionescu sa izbeasca bara cu o reluare de la marginea careului.

Mitanul s-a incheiat cu o faza dubioasa, Williams reluand balonul cu capul pe poarta lui Plesca, acesta a respins in extremis, oaspetii cerand insa gol pentru depasirea liniei portii de catre minge. Partea secunda a fost totusi pe contre, ambele echipe alergand parca disperate dupa gol. Eric a lovit si el bara in minutul 59, dupa o reluare frumoasa de la 18 metri, pentru ca Viveiros sa rateze la faza urmatoare o mare ocazie, singur din 6 metri!

Finalul a fost poate si mai frumos, echipele incercand in ultimul sfert de ora sa dea fiecare lovitura decisiva. In minutul 75 Gazul a lovit din nou bara, cerand in aceeasi faza hent si penalty, Brasovul scapand doar cu un corner la poarta lui Kajcsa. Plesca a fost in mare forma azi, parand apoi pe rand suturile lui Ilyes si Nastasie. Nici Kajcsa nu s-a lasat mai prejos, salvand in ultima clipa o lovitura de cap periculoasa marca Dan Roman.

S-a terminat 0-0, chiar daca in prelungiri Gazul a avut o faza identica precum cea a Brasovului, in finalul primului mitan. Adi Rusu a salvat cu calcaiul mingea care urma sa intre in poarta, faza fiind la limita, mediesenii cerand gol. Bozesan a reluat mult peste in minutul 94, dupa o invalmaseala generala in careu si totul a luat sfarsit aici. Gazul pierde contactul cu Dinamo, Rapid si Steaua in lupta pentru locul 4, brasovenii inca au emotii in ce priveste Liga II.

Gaz Metan Medias - FC Brasov 0-0 (0-0)
Marcatori: -
Cartonase galbene: Williams, Gaucho, Kajcsa
Stadion: Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 16. Zaharia (Roman 46'), 13. Akaky, 3. Trtovac, 29. Vukadinovic - 21. Todea, 15. Hoban - 22. Pârvulescu (Miclea 68'), 27. Eric, 18. Bawab - 10. Fl. Bratu (Bozesan 46').
Rezerve neutilizate: 82. Vâtcă - 8. Buzean, 17. Dudiţă, 25. Markovici.
Antrenor: Cristi Pustai.

FC Braşov: 13. Kajcsa - 21. Rusu, 15. Oros, 4. Gaucho, 12. Cr. Ionescu - 25. Toloza - 16. Viveiros (Nastastie 67'), 5. Stângă, 10. Ilyeş (Distefano 80'), 26. Williams - 7. Chipciu (Majernik 88').
Rezerve neutilizate: 30. Iacob - 9. Hadnagy, 11. Martinovic, 20. Voicu.
Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitru: Alexandru Tudor; Asistenti: Florin Ungureanu, Vladimir Urzica; Rezerva: Dan Monea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu