br />

18 apr. 2011

Euro-Pa GAZ METAN !

Gaz Metan a pierdut fara drept de apel meciul de la Vaslui , scor 3-0 , pentru formatia gazda .

Atat Otelul Galati cat si Poli Timisoara au facut pasi gresiti in aceasta etapa, astfel ca formatia lui Viorel Hizo se putea apropia la doar doua puncte de lider, lupta pentru titlu fiind din ce in ce mai interesanta. Mediesenii veneau la Vaslui fara cel mai bun jucator, Eric de Oliveira, menajat pentru duelul de la finalul saptamanii cu Unirea Urziceni.

Apararea aglomerata a mediesenilor a pus mari probleme in primul sfert de ora pentru vasluieni, care au gasit insa bresa pe care o sperau in minutul 19, cand Stetca l-a faultat imprudent in careu pe Adailton. Dupa ce Coltescu s-a razgandit de trei ori daca acorda sau nu penalty, consultandu-se indelung cu asistentul Stelian Slabu, Wesley transforma lovitura de la 11 metri (’21), invitandu-I astfel pe oaspeti la atac. Adailton e aproape sa faca 2-0 dupa o actiune individuala de toata frumusetea, dar oaspetii devin din ce in ce mai periculosi, fiind gata sa egaleze la capatul unei iesiri total hazardate a lui Kuciak. Mediesenii domina perioada mediana a reprizei, insa cei care inscriu sunt tot vasluienii, Adailton avand o detenta senzationala de langa Markovic pentru a inscrie cu capul (’36). Dominarea totala a moldovenilor se concretizeaza pe tabela in minutul 41, Bello reluand superb cu capul din 12 metri o centrare a aceluiasi Adailton, apararea medieseana fiind parca somnambula. Adailton e aproape sa faca 4-0, insa suteaza direct in Stetca din 10 metri, astfel ca la pauza elevii lui Hizo aveau “doar” 3-0!

Vasluienii ies prea relaxati de la cabine, insa Mediasul nu reuseste sa profite desi apasa pe acceleratie. Kuciak ii blocheaza la limita pe Roman (’56) si Bawab (’61), in timp ce moldovenii se multumesc sa opreasca atacurile adverse, nemaiconcentrandu-se pe faza ofensiva. Iesirile sporadice ale gazdelor pe contra au fost stricate de “floricelele” lui Wesley sau de ratarile incredibile ale lui Genchev si Wesley, acestia nu putand sa il invinga pe Stetca din 6, respectiv 10 metri (’80). Kuciak isi mai salveaza echipa de la alte doua goluri ca si facute ale lui Bawab, pastrand pe tabela scorul de forfait si dupa cele 90 de minute regulamentare.

Victoria echipei lui Hizo o aduce la doar 2 puncte in spatele liderului Otelul, animand tot mai mult lupta pentru titlu. Daca pana acum sperau la un loc de cupa europeana, mediesenii se indeparteaza tot mai mult de acest obiectiv, fiind pe pozitia a saptea, cu 40 de puncte.



FC Vaslui – Gaz Metan Medias 3-0 (3-0)
Stadion:
Municipal (Vaslui) | Spectatori: 3.000
Au marcat:
Wesley ’21, Adailton ’36, Bello ‘41
Cartonase galbene:
Ad.Gheorghiu ’22, Wesley ‘45+2, R.Costin ’51, Milanov ‘54 / Markovic ’37, R.Zaharia ’41, Todea ’44, Bozesan ‘58
Cartonase rosii:

FC Vaslui
: Kuciak - Genchev, Papp, Cânu, Milanov – Ad.Gheorghiu (’64 Milisavljevic), R.Costin, Wesley, Sânmărtean – Adailton (’70 Rivas), Bello (’80 Temwanjera).
Rezerve: Cerniauskas, Campano, Annang, Bălace.
Antrenor: Viorel Hizo.

Gaz Metan Medias: Pleşca - Vujadinovic, Trtovac, Akaky, Zaharia – Markovic (’46 Bawab), Todea - Hoban, R.Miclea (’62 Al.Munteanu), Bozeşan (’77 Dudita) - D Roman.
Rezerve: Vâtcă, Buzean, Kubala, Bratu.
Antrenor: Cristian Pustai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu