br />

28 apr. 2011

Cristi Pustai la Rapid ?

"Sunt onorat daca ma aflu pe lista lui George Copos, dar nu pot lasa echipa acum, cu 6 etape inainte de final. Peste 3 saptamani imi expira contractul si vedem atunci... Pot sa raman in continuare aici, pot sa plec la o noua provocare...", a spus Pustai.

Antrenorul Gazului Metan face deja calcule pentru Rapid. Stie cum i-ar fi cel mai usor echipei din Grant sa prinda Europa.

"Daca finala Cupei se da intre Dinamo si Steaua, Rapid e ca si calificata in Europa. Oricum, nu mai poate rata Europa, este o echipa buna, s-au aprins nervii dupa un esec cu Sportul, dar eu nu sunt de acord. Rapid e singura echipa care a batut-o pe Timisoara, s-a uitat prea repede asta".

Gaz Metan e la 3 puncte in spatele Rapidului si al Stelei. Pustai mai are de jucat meciuri cu Otelul, Dinamo si Steaua. Pe ultimele doua nu le ia in calcul pentru lupta la titlu:

"Dinamo are un punct in fata Stelei, nu stiu ce se mai gandesc dinamovistii la titlu. Merg pe mana provinciei, trofeul de campioana sigur nu ajunge in capitala!"

" Ce face omul asta e matematica pura!" - George Copos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu