br />

14 apr. 2011

Meciul golurilor invizibile !

La Mediaş, asistentul Ungureanu nu a validat douş goluri, cîte unul de fiecare echipă, iar Tudor nu a acordat un penalty gazdelor

Nici măcar Alexandru Tudor nu mai reprezintă garanţia unei partide fără erori în Liga 1. La Mediaş, Gaz Metan a înfruntat Braşovul fără atacanţi, "croit" de Conceicao să înece o serie de trei partide fără victorie. Duelul exploziv din teren a fost umbrit de greşelile de arbitraj, care au păstrat imaculată tabela spre disperarea celor doi antrenori. Mai întîi, asistentul Eduard Ungureanu, poziţionat bine, nu a văzut că reluarea lui Williams cu capul a fost respinsă de Pleşca dincolo de linia porţii (44), iar Tudor nu s-a amestecat, mizînd pe inspiraţia greşită a colegului său. Anterior, Viveiros a lovit întîmplător bara porţii (22), iar Ilyeş l-a întins serios pe portarul Mediaşului cu un voleu spectaculos (36).

În repriza secundă, erorile de arbitraj s-au mutat în dreptul gazdelor. După barele lui Eric (57, 74) şi ratarea monumentală a lui Gaucho (61), Roman a fost busculat din spate în careu de către Adrian Rusu cînd se pregătea să şuteze, dar "Pitt" Tudor a arătat lovitură de colţ (80). Şi ca recitalul să fie complet, aceeaşi linie a porţii i-a jucat o nouă festă lui Ungureanu, pe finalul partidei, cînd Rusu a respins cu călcîiul o minge reluată de nefericitul Roman.


Inbox:
- Parbrizul ambulanţei de la stadion a fost spart în prima repriză de o minge şutată de braşoveni
- Mijlocaşul Paul Pîrvulescu s-a ales cu o contuzie serioasă pe gleză şi nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit în minutul 66 cu Romulus Miclea.


"Am un gust amar că din 3 meciuri jucate la Mediaş am reuşit să scoatem doar 3 puncte. Dacă remiza cu U e meritată, trebuia să batem Mureşul şi Braşovul"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu