br />

19 apr. 2011

Play Off Meciul 3 CSM Oradea 75 - 89 Gaz Metan Medias

CSM Oradea a fost eliminată din play-off-ul Campionatului Naţional, Divizia A, de către Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 0-3. După cele două victorii obţinute de Gaz Metan la Mediaş, azi, luni, 18 aprilie, medieşenii au obţinut al treilea succes care pune capăt seriei. Fără Mandici, Oradea a fost de nerecunoscut în unele momente însă publicul a crezut în echipă până în ultima secundă a partidei câştigate de oaspeţi: 75-89.

Partida a debutat sub nota de echilibru fiind practic un duel între pivoţii Ionuţ Drăguşin şi Sasha Topchov. La 4-6 Marici a reuşit un coş de trei puncte: 7-6 iar la 9-10 acelaşi Marici a marcat de la distanţă pentru 12-10. A fost ultima dată când Oradea a condus în acest meci. A fost 16-16 pentru ca sfertul unu să se încheie cu scorul de 20-23, Jucan de la oaspeţi, reuşind un coş de două puncte pe ultima secundă.

Oaspeţii au profitat de prima posesie a sfertului secund şi au început sarabanda aruncărilor de trei puncte, două reuşite consecutive ale lui Howell şi Tudor Dumitrescu, replica venind de la Schachtner. Dumitrescu a mai pus trei coşuri de trei ajungând la un procentaj perfect: 4 aruncări de trei puncte, toate reuşite iar intrarea pe teren a lui Titus Nicoară a asigurat medieşenilor superioritatea sub panouri. Marici s-a zbătut, a ţinut Oradea cât de cât în joc însă oaspeţii au marcat la foc continuu şi aveau la pauza mare un avantaj considerabil: 38-53.

În pauză au fost premiate performerele ultimei săptămâni, echipa de copii de la CSM Oradea şi cea de gimnaziu, de la CN Mihai Eminescu, laureate la nivel naţional.

Tot la pauză, Mandici a intrat în vestiarul colegilor săi, alături de Cristi Achim iar revirimentul s-a văzut în primele minute din sfertul trei când Oradea s-a apropiat la 10 puncte: 45-55 iar apoi la 51-61. De fiecare dată oaspeţii au ştiut să dea replica cu mult calm şi să rămână la timonă, fără a permite orădenilor să se apropie: 57-73.

Speranţele orădenilor, de a recupera 16 puncte în ultimele 10 minute s-au dovedit deşarte. Oaspeţii nu le-au permis orădenilor să vină la mai mult de 12 puncte iar finalul a consemnat un rezultat conform cu realitatea din teren: 75-89.

Mandici a fost înlocuit de Bosko Stojakovici însă acesta, aflat la primul meci la Oradea, nu s-a putut acomoda în nicun fel la joc, exact când echipa avea mai mare nevoie, Mitchell acumulând, de timpuriu, patru greşeli personale.

Orădenii şi-au luat la revedere de la public de la acest sezon. prin locul 6 din clasamentul final, cu performanţa de a fi oferit spectatorilor orădeni posibilitatea de a vedea la Oradea un meci de play-off.

CASETA TEHNICĂ
CSM Oradea – Gaz Metan Mediaş 75-89
SCORUL ÎN SERIE: 0-3
Scorul pe sferturi: 20-23, 18-30, 19-20, 18-16

CSM Oradea: Ştefan, Marici 22, Paşca 8, Topchov 9, Torok 9, Lazar 2, Mitchell 12, Schachtner 13. Antrenor: Cristian Achim.

Gaz Metan: Ivanovici 11, Drăguşin 22, Dumitrescu 18, Muntean, Velikovici 10, Howell 5, Jucan 8, Nicoară 13, Kinlock 2. Antrenor: Bruno Soce. www.bcgazmetanmedias.ro

Un comentariu: