br />

6 apr. 2011

Ce se intampla Profesore ?!

FCM Targu Mures a scos un punct de aur din deplasarea de la Medias, dupa ce a jucat din minutul 20 cu un om mai putin pe teren, Bruno Fernandes fiind eliminat direct.
Meciul a inceput bine pentru echipa gazda, care dupa doar patru minute si-a trecut in cont o mare ocazie. Hoban a trimis un sut puternic, insa Balauru a respins de sub transversala. Din minutul 20, Bruno Fernandes de la oaspeti a vazut direct cartonasul rosu pentru un cot in figura aplicat lui Dan Roman.
Roman, atacantul gazdelor, a reusit sa deschisa scorul in minutul 35, insa golul a fost anulat pentru o pozitie de offside.
Gaz Metan a efectuat o prima inlocuire in minutul 33, prin introducerea lui Dudita in locul lui Markovici. Prima repriza a fost prelungita cu 2 minute, dar scorul a ramas acelasi, 0-0.

In startul rerpizei secunde, Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul oaspetilor a efectuat o prima inlocuire, mijlocasul Vartic a intrat in locul atacantului Raduta. In minutul 56, Eric (foto) a luat la tinta transversala din aproximativ 20 de metri, lateral dreapta. FCM Targu Mures a scapat din nou cu fata curata, dupa ce gazdele au ratat intr-un singur minut doua mari ocazii: Hoban a luat la tinta bara din 19 metri, iar apoi Roman a trimis alaturi dintr-o pozitie excelenta de gol (min.64).
Gazdele au efectuat ultima inlocuire in minutul 65: Trtovac, in locul lui Florin Lazar. FCM Targu Mures s-a aparat bine, rezistand eroic atacurilor echipei gazda, iar scorul nu s-a modificat. Scor final, 0-0.

"Am dominat meciul, dar din păcate fotbalul este nedrept. E greu să acumulezi puncte când ratezi aşa de mult. Suntem o echipă are joacă bine, o să vedeţi că vom mai acumula rezultate pozitive. Trebuie să facem minim 50 de puncte pentru a juca în cupele europene. Din păcate, la unele meciuri nu avem suficientă răbdare", a comantat Pustai.

"Nu aş spune că Roman e un fotbalist limitat. E bun şi bătăios, are calităţi. Prefer un fotbalist care are ocazii, decât unul care se ascunde de joc", a mai precizat Pustai.

Gaz Metan Medias - FCM Targu Mures 0-0 (0-0)
Data: 2011-04-06 | Ora: 14:00;
Stadion: Gaz Metan (Mediaş - Sibiu);
Marcatori: -
Cartonase galbene: D. Matei '22, Todea '31 / Szilagyi '55
Cartonase rosii: - / B. Fernandes '20.


Gaz Metan Medias:
Pleşca - R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazăr (Trtovac '65), Markovici (Dudita '33) - Todea, Hoban - Al. Muntean (R. Miclea '52), Eric, Bawab - D. Roman;
Rezerve nefolosite: Vitca - Buzean, Del Campo, Aganovici;
Antrenor: Cristi Pustai.

FCM Targu Mures:
Balauru, L. Rus, B. Fernandes, D. Matei, Iencsi, Szilagyi - Vasilache (Vagner '60), Fl. Dan, Astafei - L. Raduta (Vartic '46), D. Zaharia (L. Munteanu '74);
Rezerve nefolosite: Stetca - Cordos, Petcut, Didy;
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Partida a fost condusa la centru de arbitrul A: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe - Covasna), ajutat la cele doua tuse de Popa Ionel (Paşcani - Iaşi), respectiv Mudura Dorin (Oradea - Bihor); Rezerva: Prodan Gheorghe Mihai (Cluj-Napoca - Cluj).
Observatori: Moise Gheorghe (Bucureşti), Călin Mircea (Bucureşti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu