br />

6 iun. 2011

Noutati despre Gaz Metan Medias

Gazul metan este interesată de achiziţionarea a 2 jucători care au mai evoluat la Mediaş, în urmă cu câţiva ani. Este vorba despre mijlocaşul Alex Curtean, de la Poli Timişoara, Raul Ciupe (Sportul studenţesc). Pe listă ar mai fi trecut şi numele târgmureşeanului Astafei. Gazul metan l-ar mai fi dorit şi pe Cristi Bud, însă atacantul e prea scump, CFR Cluj cerând pe el 300.000 de euro. În plus, dacă s-a despărţit de Kubala, ajuns la Astra Ploieşti, Gazul metan e aproape de a-l păstra pe portarul Cosmin Vîtcă.

Kubala la Astra
Mijlocaşul central Michal Kubala, care şi-a reziliat contractul de comun acord cu gruparea medieşeană chiar înainte de finalul sezonului, nu a rămas mult timp fără angajament. Plecat acasă, în Slovacia, fotbalistul a fost contactat de reprezentanţii clubului ploieştean Astra, cu care a semnat un contract valabil pentru un sezon. Kubala se va prezenta la reunirea ploieştenilor pe data de 13 iunie.
Se întoarce Vîtcă
Dat fiind faptul că recuperarea portarului Milos Buchta se prelungeşte, slovacul având şanse mici să fie OK sută la sută până la debutul noii ediţii de campionat, oficialii grupării de pe Tîrnava Mare s-au reorientat repede şi sunt foarte aproape de a-l păstra pe Cosmin Vîtcă, goal-keeper-ul căruia îi expirase contractul în această vară.

Bud, scăpat printre degete
Conform unor surse, Gazul metan a fost aproape de a-l transfera, în această vară, pe vârful de atac Cristi Bud, cel care a mai îmbrăcat tricoul echipei medieşene în trecut. Pus pe liber de CFR Cluj, Bud a ajuns în cele din urmă la echipa lui Mircea Rednic, Lankaran (Azerbaidjan). Transferul atacantului la Gaz metan a picat din cauza sumei de transfer, circa 300.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu