br />

22 iun. 2011

Gaz Metan îşi cosmetizează stadionul !

Mediaşul ţine cu tot dinadinsul să facă faţă pe toate planurile la prima participare din istoria clubului în preliminariile Europa League. Pentru a fi îndeplinite cerinţele impuse de UEFA,arena madieşeană a intrat într-un uşor proces de cosmetizare, lucrările urmînd a fi finalizate în cel mai scurt timp.

Sînt în lucru o serie de lucrări mărunte,dar care sînt stipulate în informarea primită de la UEFA.Trebuie amenajate mai multe locuri pentru oficiali, pentru parcare dar sînt şi o serie de cerinţe pentru televiziuni, pentru că trebuie să asigurăm spaţiu pentru 3 posturi TV.

La masa presei mai sînt de făcut cîteva modificări pentru a se asigura condiţii mai bune dar se fac şi unele mici reglaje la instalaţia de nocturnă. Acestea ar fi cerinţele pe care trebuie să le îndeplinim pentru a evolua în preliminariile Europa League.Dacă va fi cazul ne vom mobiliza şi vom încerca să finalizăm lucrările şi pentru eventualele partide din grupe”, a afirmat Corin Cindrea, preşedintele grupării medieşene.

Akaky vine azi
Internaţionalul georgian Akaky Kubhutia a fost învoit de tehnicianul Cristi Pustai o săptămînă întrucît a evoluat cu naţionala ţării sale pe 3 iunie într-un meci official cu Croaţia din preliminariile Euro 2012. Astfel, fundaşul a primit cîteva zile în plus de vacanţă,urmînd ca în această dimineaţă să se alăture lotului condus de tehnicianul Cristi Pustai. ”Jucătorul a primit cîteva zile de învoire pentru că a intrat mai tîrziu în vacanţă.Azi noapte a aterizat la Sibiu iar de azi va fi la antrenamente”,a afirmat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

5 amicale în Ungaria
Gaziştii au încheiat ieri un prim stagiu de pregătire pe plan local iar de mîine vor pleca la Debrecen pentru al doilea cantonament al verii. Trupa pregătită de tehnicianul Cristi Pustai a parfat cinci jocuri amicale în Ungaria,adversarii medieşeniilor fiind echipa locală Debrecen,cu care se va juca o dublă,Papa,Kecskemeti TE şi FC Bihor.

Vizită în Finlanda
După ce oficialii medieşeni au făcut schimburi de DVD-uri cu omologii lor finlandezi ai echipei KuPS la tragerea la sorţi desfăşurată la Nyon, tehnicianul Cristi Pustai va avea posibilitatea de a-şi studia adversarul din preliminariile Europa League. Gaziştii s-ar putea să îi vadă pe viu pe finlandezi care, pe 4 iulie, vor evolua contra liderului Helsinki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu