br />

30 iun. 2011

Cristi Pustai : ,,Deocamdata nici un jucator care e in probe nu m-a impresionat''

Aflată în plin cantonament şi într-o cursă contracronometru de recrutare a jucătorilor de valoare cu care să abordeze meciurile din preliminariile Europa League, Gaz Metan Mediaş excelează doar la capitolul meciuri de verificare. Trupa pregătită de Cristi Pustai (plecat de aproape o săptămână la Debrecen, în Ungaria, cu 28 de jucători, pentru o pregătire centralizată de două săptămâni) a reuşit două victorii la acelaşi scor 4-1, cu deţinătoarea Cupei Ungariei, Keskemeti, repsectiv cu nou-promovata Pecs.

În cea de-a treia partidă, în care au întâlnit campioana Debrecen, ''alb-negri'' au pierdut la limită, scor 2-3, pentru că au fost utilizate mai mult rezervele. Eric a fost din nou cel mai bun jucător gazist, el reuşind să marcheze trei goluri.

Convins că va transfera 4-5 jucători în respectiva perioadă (între care un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant) "tehnicianul" gazist a realizat că deocamdată niciunul dintre jucătorii veniţi în probe nu corespund cerinţelor şi profilului vizat. Aşa se face că, în momentul de faţă, în lotul medieşenilor şi-a făcut loc doar un singir jucător nou (mijlocaşul Ciprian Petre, fost la Gloria Bistriţa) care a semnat pentru doi ani cu Gaz Metan, reuşind chiar şi două goluri în cantonamentul de la Debrecen.

Medieşenii revin în ţară în data de 7 iulie, interval în care vor mai susţine încă 4-5 meciuri amicale.

Un comentariu:

  1. Draga Paul, la traficul pe care il am (cu siguranta cel mai bun din oras la sectiunea mass-media, evident dupa Nova-Tv) nu sunt interesat sa fac schimb de bannere. Sunt dispus insa sa-i ajut pe cei care ma solicita prin publicarea link-ului. Ca si concitadin nu am pretentia reciprocitatii, dar singurul loc unde pot posta link-ul tau e la subsolul paginii (dupa Publicitate, acolo unde exista un Link Exchange. Lasa-mi doar adresa si titlul blogului si te ajut. Toate cele bune, Ion.

    RăspundețiȘtergere