br />

27 iun. 2011

Markovic ajunge joi la Debrecen

Fundaşul central Zarko Markovic a ratat finalul sezonului precedent din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite la metatarsienele piciorului stâng.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de sârbul Zarko Markovic şi în sezonul trecut, el suferind mai multe accidentări. Ultima dintre acestea l-a făcut să rateze atât finalul ediţiei precedente de campionat, cât şi primul cantonament din această vară şi prima parte a celui de-al doilea, cel din Ungaria. Zilele trecute, Markovic a efectuat recuperarea după o nouă intervenţie chirurgicală la metatarsianul unui deget de la piciorul stâng la o clinică privată din Tg. Mureş, urmând ca, de joi, să se prezinte în cantonament, la Debrecen.
Recuperarea a decurs foarte bine, iar de câteva zile fac exerciţii cu o intensitate mult mai mare. Nu mai simt nicio durere la picior şi sper să fi depăşit cu bine această problemă medicală. Voi ajunge, săptămâna viitoare, în cantonamentul din Ungaria, unde voi pune accent în pregătire pe latura fizică, pentru a recupera timpul pierdut. Îmi doresc foarte mult să prind în teren returul cu finlandezii, în Europa League”, a afirmat Markovic.
Medieşenii vor debuta în Europa League pe 14 iulie, atunci când vor evolua pe terenul finlandezilor de la KUPS, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu, la Mediaş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu