br />

16 iun. 2011

Gaz Metan îşi află adversarul din Europa League pe 20 iunie.

Peste doar patru zile, pe 20 iunie, este programată la Nyon în Elveţia, tragerea la sorţi în urma căreia, gruparea de pe Târnava Mare îşi va afla adversarul din turul doi preliminar al competiţie europene.Gaz Metan va evolua la Mediaş în turul doi preliminar al Europa League. Directorul general al Clubului, Ioan Horoba spune că Gaz Metan nu are niciun fel de problemă cu auditarea şi că aşteaptă tragerea la sorţi pentru a-şi afla adversarul

“Suntem nerăbdători să jucăm în Europa League, dar este foarte important de văzut cu cine vom pica la tragerea la sorţi. Sperăm să avem parte de un adversar accesibil, pentru a face o figură frumoasă. Nu o să avem nimic de pierdut, încercăm marea cu degetul, cum se spune, iar dacă vom avea un gram de noroc şi vom practica jocul nostru obişnuit, cred că putem trece de primul tur preliminar”, a declarat, Radu Zaharia.

“Va urma pentru noi o perioadă de pregătire foarte grea, dar care s-a dovedit foarte utilă în toţi aceşti ultimi ani. Desigur că ne dorim o clasare mai bună faţă de anul trecut, chiar dacă nu ne-a fost fixat încă obiectivul pentru sezonul următor. Participarea în Europa League va fi o premieră pentru noi şi sper să ne descurcăm bine pe ambele fronturi”, a spus şi căpitanul Cristi Todea.

Şi fostul jucător al formaţiei locale, Michael Kubala care a semnat în urmă cu câteva zile după despărţirea de Gaz Metan Mediaş cu formaţia antrenata de Tibor Selymeş, Astra Ploieşti îi va ţine pumnii "lupiilor" la tragerea la sorţi .

"Voi fi alături de băieţii de la Gaz metan cu gândul, le ţin pumnii.Nu o să îi aştepte meciuri uşoare în Europa League, însă această calificare este benefică pentru fotbaliştii Gazului metan şi pentru oraş. Trebuie să creadă în şansa lor”, a afirmat Kubala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu