br />

21 iun. 2011

Cristi Pustai : ,,Finlandezii ne convin ca adversari"

Tehnicianul Gazului Metan, Cristi Pustai, a vorbit despre tragerea la sorţi din cadrul turului doi al Europa League, acolo unde formaţia medieşeană va întîlni echipa finlandez KuPS.
"Pentru mine KuPS e o echipă necunoscută, probabil că şi noi sîntem la fel de necunoscuţi pentru ei. Jucăm cu o echipă care intră, la fel ca noi, în turul doi. Avem avantajul că jucăm returul acasă, deci am putea tranşa calificarea.
O mică problemă e că ei au deja meciuri în campionat, dar ne interesează în primul rînd ce facem noi. Cel mai mare inconvenient e distanţa pînă în Finlanda. Cred că ne convin ca adversari.
Avem o echipă cu talie destul de bună, mă gîndesc că sîntem buni la fazele fixe. Putem să le facem faţă, sîntem mai tehnici şi putem face diferenţa", a spus Pustai .

Primul meci dintre Gaz Metan şi KuPS este programat în Finalda, pe 14 iulie, în timp ce returul se va juca cu o săptămînă mai tîrziu, în România. Aflînd programul din campionatul finlandez al celor de la KuPS, care pe 4 iulie vor evolua contra campioanei Helsinki, Cristi Pustai a decis să îşi urmărească viitorul adversar la faţa locului.

Ce echipă e asta?! N-am auzit în viaţa mea de ei?!", a reacţionat căpitanul Cristi Todea. "Ne aşteaptă un drum greu pînă acolo, în nordul Europei. Va fi o experienţă interesantă. Ne avantajează că avem primul meci în deplasare, pentru că am dovedit că sîntem buni pe teren străin. Dacă ieşim cu bine din cantonamente, trecem şi de finlandezi", a mai spus cel poreclit "Dulăul".

"Probabil că şi noi sîntem o necunoscută pentru ei. Ne convin ca adversari. Sîntem tehnici, putem face diferenţa"

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Finlandezii sînt arţăgoşi, luptă pentru fiecare minge. Trebuie să avem mare grijă. Pe undeva se aseamănă cu faroezii"

Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu