br />

10 feb. 2012

Dinamo – Gaz Metan [AVANCRONICĂ]

Vineri, 10 februarie, Dinamo va da piept pe teren propriu cu formaţia Gaz Metan într-un meci din cadrul etapei cu numărul 21 a Diviziei A. Partida va putea fi vizionată în direct pe postulDigi Sport 3 începând cu ora 18:00.
Echipa din capitală este una din cele patru care au apucat să joace în runda precedentă, majoritatea partidelor fiind suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, bucureştenii s-au impus în deplasare la Iaşi cu scorul de 73-83, obţinând a şasea victorie în campionat, care, combinate cu cele 12 înfrângeri suferite îi clasează pe poziţia a 11-a.
De cealaltă parte, medieşenii nu au evoluat la finele săptămânii trecute, partida pe care ar fi trebuit să o susţină în compania celor de la SCM Craiova fiind amânată.Gaz Metan a jucat ultima dată la Miercurea Ciuc, trecând de harghiteni cu 78-100. Cu 14 rezultate pozitive şi 4 eşecuri trecute până acum în cont, oaspeţii de vineri ocupă locul 3 în clasament.
În partida din tur, Gaz Metan s-a impus pe teren propriu la 115-86 în faţa dinamoviştilor.
Meciul din “Arena de Baschet” va fi condus de o brigadă de arbitrii firmată din Mircea ŞerbanLaszlo Bukureşti şiIstvan Bertalan.
 Sursa : dabaschet.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu