br />

26 feb. 2012

CSU Asesoft – Gaz Metan



Derby-ul etapei a XXIII-a se va juca duminică, 26 februarie, la Brazi între echipa vicecampioană şi oaspeţii din Mediaş. Partida va începe la ora 20:00 şi va putea fi următiră în direct pe postul Digi Sport 


Partida dintre cele două din tur s-a încheiat practic în minutul 7, când Gaz Metan a trimis din greşeală cinci stranieri pe teren, faptă penalizată cu pierderea meciului fără punct primit. În ciuda faptului că se ştia deznodământul de la masa verde, jocul a continuat, ploieştenii impunându-se şi pe teren, în prelunguri, cu 95-97. În acea întâlnire s-a accidentat grav Mike Jones, americanul care s-a despărit în aceste zile de vicecampioană, aflându-se încă în perioada de recuperare.



Actualmente, cel mai bun marcator al celor de la CSU Asesoft este Cătălin Burlacu, care are o medie de 16 puncte pe meci, în timp ce coşgheterul oaspeţilor de duminică este, cu o medie de 16.6 puncte, Deven Mitchell.
Meciul de la Brazi va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Marius CiulinMarius Udrică şi Alin Faur, comisar delegat Ion Olaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu