br />

14 feb. 2012

Anca Bunea a obtinut dubla legitimare la CS Unirea !


CS Unirea Alba Iulia a obtinut,duminica dubla legitimare a atletei Anca Bnea . Clubul condus de Marius Anghel va imparti rezultatele atletei cu CSS Medias,iar pe viitor nu este exclus ca sportiva sa isi continue studiile in Alba Iulia,vizand in acest sens dubla legitimare pe ruta CS Unirea - CS Universitatea Alba Iulia.
Directorul Marius Anghel se declara multumit de ultima achizitie facuta , iar asteptarile in ceea ce priveste pe Anca Bunea sunt pe plan international : "Avand in vedere valoarea sportivei,speram sa avem mai multe prezente in arenele internationale. Ce astept de la Anca Bunea sunt performante internationale , pentru ca la nationale a realizat si va realiza destule"

 Sportiva este incantata de noua ei legitimare cu CS Unirea , iar in ceea ce priveste viitorul , Anca Bunea stie ce vrea de la noul sau club . 
"Pentru mine inseamna foarte mult,pentru ca am mai avut dubla legitimare si cu "Mica Roma" , cred ca e un pas foarte important in cariera , deoarece doresc sa continui studiile la Alba Iulia" a declarat Anca Bunea .

Anca Bunea este nascuta pe 4 august 1994,si in prezent este eleva la Colegiul Tehnic Mediensis din Medias

Sursa : http://alba24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu