br />

15 ian. 2012

Jarrett Howell debut pentru Levski !


Jarret Howell este cel mai recent plus de Levski. Săptămână înainte de piata de transferuri pentru a închide în Liga Naţională de baschet din ţară "blues" sunt consolidate cu protecţie americane care joacă în poziţia "A". Complectări va permite antrenor să aibă mai multe oportunităţi de leadership pentru pozitia gardieni şi, în special, că de playmaker. 


Howell este de 180 cm inaltime, dar se caracterizează prin extrem de rapidă, care îi permite să atace coş mai des adversarul.
American vine de la vecinul nostru nordul România, în cazul în care ultima a apărat culorile de gaz metan. In timpul acest sezon, Howell a fost în medie 15.9 puncte, 5.3 recuperari si 3.1 asistă za31.9 procesului-verbal al reuniunii de la Cupa română. În România, joacă în ultimii ani 2 ½. Înainte de paza care joacă în Ucraina, unde a jucat în joc All-Star şi a fost selectată în apărătorilor mai buna echipa din liga in 2009. Pe langa Ucraina, Howell, de asemenea, a jucat în liga de Danemarca şi Polonia.Danemarca a castigat Cupa de a deveni MVP (cel mai util jucător), în finală.
 
A absolvit Colegiul de Texas Arlington în Statele Unite şi a participat la Universitatea din Niagara.

Sursa : www.levskibasket.com

Un comentariu:

  1. Salut! Participi la “Blogul de sport al anului 2011″ Voteaza aici: http://www.microbisme.com/2012/01/cel-mai-bun-blog-de-sport-din-2011.html

    RăspundețiȘtergere