br />

17 ian. 2012

Florin Bratu a revenit la Dinamo!



Florin Bratu a revenit ieri în "Ştefan cel Mare" şi ar putea semna un contract pe şase luni cu Dinamo."Hei, hei! Bratule, Bratule, Bratule!", acesta a fost refrenul cu care fostul atacant al lui Dinamo a fost întâmpinat de Criti Pulhac. 

Înainte să "servească" o porţie de alergări, restantă, pentru că a ajuns mai târziu, Florin Bratu a fost primit cu multă căldură de "câini" şi s-a îmbrăţişat pe rând cu Dănciulescu, Moţi şi toţi ceilalţi dinamovişti. "Am nişte probleme personale, pe care le pot rezolva doar stând în Bucureşti, de aceea am ajuns să mă pregătesc cu Dinamo. Alte comentarii sunt inutile acum", a spus ieri atacantul.
 Totuşi, chiar dacă antrenorul Liviu Ciobotariu nu ştia numic despre un transfer al lui "Bratone" în "Groapă", Cristi Borcea doreşte ca fotbalistul să revină la echipă, iar zilele viitoare, în cazul în care şi "Ciobi" îşi va da acordul, Florin Bratu ar putea semna un contract pe şase luni cu Dinamo.
"L-am lăsat pe Bratu până joi să se antreneze cu Dinamo. Sunt şanse foarte mari să îl cedăm acolo definitiv", Ioan Horoba, director general Gaz Metan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu