br />

8 apr. 2012

Zarko Markovici a plecat din spital fara aviz medical


Jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Zarko Markovici - care fost lovit la cap şi sângera, la finalul partidei devineri seara dintre echipa sa şi FCM Târgu Mureş - a suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală şi a plecat din spitalul mureşean fără aviz medical.

Zarko Markovici a plecat din spitalul mureşean fără aviz medical, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, deşi mai urma să îl examineze un neurochirurg, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Zarko Markovici a fost luat cu ambulanţa, la finalul partidei de vineri seara dintre echipa sa şi FCM Târgu Mureş, disputată pe stadionul "Trans Sil" din Târgu Mureş, fiind lovit la cap şi sângerând.

Potrivit medicului coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, fotbalistul a fost examinat de un medic ortoped şi de un chirurg şi i s-a făcut un examen cu computerul tomograf, care a ieşit negativ. Jucătorul a decis, la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, să plece din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, fără aviz medical, deşi mai urma să îl examineze un neurochirurg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu