br />

16 mar. 2012

Derby-ul judetean CSU Vointa Sibiu - Gaz Metan


Medieseni se deplaseaza maine la Sibiu , pentru derby-ul judetean dintre Csu Vointa Sibiu si Gaz Metan Medias . Meciul se va discuta pe data de 17/03/12 incepand cu ora 15:00 la STADIONUL MINICUPAL DIN SIBIU .

Alex Pelici :
"Am reuşit ca până acum să facem ceea ce ne-am propus. Urmează un joc aparte dintr-un anumit puncte de vedere pentru că este şi un derby al judeţului Sibiu. Suntem două echipe care se găsesc în foame de puncte şi atât noi cât şi Gazul ne dorim victoria. Sper să reuşim să ne fructificăm avantajul terenului propriu şi să câştigăm acest joc. Ne dorim să rămânem cu picioarele pe pământ pentru cele patru puncte adunate şi să nu ne vedem dinainte scăpaţi de orice griji pentru că deocamdată nu am rezolvat nimic. Mai avemdrum lung şi greu de străbătut ca să scăpăm de orice grijă" , spune Alex Pelici. 
Cristi Pustai :

Pustai este optimist înaintea meciului pe care Gaz Metan îl va disputa împotriva cocitadinei judeţene. "Ne aşteaptă un meci dificil. Este o confruntare între două echipe care se cunosc destul de bine. Sper să fie o rivalitate doar sportivă. Ambele echipe sunt în criză de puncte. Adversarul pe care îl întâlnim este una cu o organizare bună şi cu un antrenor bun şi cu o apărare foarte bună pe teren propriu. Echipa noastră este într-o revenire de formă, iar acest miniretur se anunţă de foc. De la locul 10 în jos orice echipă poate să fie între ultimele patru care retrogradează din liga 1", spune Pustai. 
Pentru meciul de sâmbătă de la ora 15.00 medieşenii se vor baza şi pe iordanianul Bawab refăcut după o accidentare. Gazul testează de asemenea în aceste zile şi patru jucători tineri.
"Marţi am avut un joc pe terenul 2 în care au fost testaţi 4 jucători, doi atacanţi de 22 de ani şi doi de 19 ani. Cei doi atacanţi sper să rămână pentru echipa mare. Abia săptămâna viitoare însă vom şti cu siguranţă dacă va fi sau nu aşa", a mai spus Pustai. 

Sursa : ProSport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu