br />

4 iun. 2012

Sergiu Buș și Cristi Bud vor fi colegi

 Atacantul Gazu-ului va juca la tot la Gaz Metan Mediaș.Deși Cristi Bud nu a jucat deloc din etapa a-16-a din cauza unei accidentări la genunchi,șefii echipei garantează jucătorului postul de titular la echipă.Sergiu Buș are șanse mari să fie din nou coleg cu Cristi Bud din sezonul viitor.
 
 Cristi Bud și-a revenit după accidentare suferită în Cupă României împotrivă celor de la Poli Timișoara,și e pregătit să revină cât mai repede pe gazon alături de colegi săi. Oficiali Clubului garantează un post de titular în echipa pregătită de Cristian Pustai.
 
Bud şi Buş nu vor fi singurele transferuri ale echipei medieşene. Oficialii Gaz-ului au susţinut că vor veni jucători atât din campionatul românesc, cât şi din străinătate. „Vor veni câţiva fotbalişti, vor reveni şi majoritatea care au fost accidentaţi. Dacă vom avea şi stabilitate financiară, atunci cu siguranţă obiectivul va fi uşor de atins. Vor veni mulţi jucători în probe, pe posturile deficitare. Chiar mâine voi negocia cu doi sau trei. Urmărim jucători şi din România şi din străinătate. Pe data de 20 iunie o să vină 10 jucători din Anglia şi vreo 12 din Spania. Vom face o echipă, vor juca şi între ei, iar seara vom juca şi cu o selecţionată de jucători. Vor veni jucători cu nume, dar nu ca Bratu. Sunt supărat pe el, pentru că nu a reuşit să se acomodeze la Mediaş, poate nici el nu s-a forţat. Sperăm ca în zilele următoare să încheiem socotelile cu el. Vom merge în continuare pe jucători liberi de contract, dar spre deosebire de alţi ani, în acest sezon avem alocat un buget de transferuri”, a declarat Ioan Horoba.
Sursa : City News 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu