br />

2 iul. 2011

Debrecen 1-0 Gaz Metan Medias

Jucătorii pregătiţi de tehnicianul Cristi Pustai au susţinut în această dimineaţă un nou test de verificare în cadrul turneului de pregătire din Ungaria.

De la ora 11, medieşenii au întîlnit formaţia locală Debrecen, ocupanta poziţiei a cincea sezonul trecut în liga maghiară.La finalul unui joc echilibrat, gaziştii au părăsit terenul învinşi la limită,0-1, maghiarii marcînd golul victoriei în minutul 55 prin Bodi.

Tehnicianul Cristi Pustai a început meciul în formula Pleşca-Zaharia, Akaky, Hoban, Pîrvulescu-Munteanu,Todea,Nikandro,Petre-Eric, Bawab iar după pauză au mai evoluat Trtovac,Bratu,Vukadinovic,Lazăr, Bozeşan,Roman şi Dudiţă.

Medieşenii se vor deplasa luni la Budapesta unde vor juca cu Pappa şi Gyor,de la ora 16 şi 18.Elevii lui Cristi Pustai au fost învinşi din nou de Debrecen, cu 1-0, în cel de-al patrulea amical din Ungaria. După ce în urmă cu o săptămînă prima divizionară din ţara vecină a trecut cu 3-2 de Gaz Metan, astăzi, aceeaşi formaţie a căştigat a doua oară, de data aceasta printr-un singur gol. Singura reuşită a partidei de pregătire a purtat semnătura lui Adam Bodi, mijlocaşul în vîrstă de 20 de ani, cotat la 300.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de. În cantonamentul din Ungaria, atacantul Eric este golgeterul medieşenilor, cu 3 goluri. Amicalele Gazului în Ungaria - victorie cu Kecskemeti, 4-1 - înfrîngere cu Debrecen 2-3 - victorie cu Pecs 4-1 - înfrîngere cu Debrecen 0-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu