br />

28 iun. 2012

Sport si jocuri pe internet - timp liber acasa

Nimic nu este mai recomandat pentru timpul liber, pentru o viata sanatoasa, decat practicarea unui sport. Miscarea, timpul liber petrecut printr-o activitate care sa nu fie sedentara, ajuta la un echilibru deplin in activitatea de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos este dorinta fiecaruia, iar sportul are un rol deosebit de important. Macar de cateva ori pe saptamana sau macar un scurt timp zilnic, orice persoana sanatoasa ar trebui sa practice un sport de orice fel, pentru a-si pastra forma fizica si pentru a-si mentine sanatatea la cotele dorite.

Totusi, dincolo de sportul clasic sau atunci cand acesta nu poate fi practicat, pasionatii isi pot satisface dorinta practicand pe internet, in variantele virtuale. Probabil ca nu exista sport care sa nu aibe in prezent macar o varianta de joc pe internet...

Avantajul jocurilor online de orice fel este accesibilitatea - pot fi jucate oricand, oriunde, fara nicio limita. Nu este nevoie de echipament de specialitate si nici nu conteaza vremea. Poate fi oricat de frig sau de cald afara, poate fi noapte sau zi, nu este nicio problema, niciodata.

Cei pasionati de jocuri online pot gasi si jocuri de noroc precum partypoker si alte jocuri de poker si casino. Ca si sporturile in variante online, aceste jocuri sunt usor de jucat si implica adrenalina la cote importante.

In unele jocuri, se pot implica si mize financiare, pariuri, poturi care pot creste si pot aduce si mai multa satisfactie. Fiecare isi stie nivelul de risc pe care si-l poate asuma si genul de joc sau sport pe care si-l doreste. Internetul ofera de toate pentru toti, fara indoiala.

24 iun. 2012

Locul I si locul II rezultate obtinute de Anca Bunea si Dana Loghin

 Dana Loghin și Anca Bunea au obținut rezultate foarte bune la Balkan Junior Championship. Dana Loghin a ieșit pe locul I la proba de 3000m obstacole,iar Anca Bunea clasanduse pe locul II la proba de 3000m. 
 După balcaniada urmează Mondialele de Atletism unde se vor desfășură la Barcelona. Felicitări fetelor pentru rezultate obținute. 

20 iun. 2012

Aleksandar Mladenovic a semant cu Gaz Metan


Aleksandar Mladenovic este noua achiziţie a Gazului Metan. Pivotul de 2,07 a semnat astăzi un contract valabil pe un an cu gruparea de pe Târnava Mare. Mladenovic a evoluat sezonul trecut în Polonia la formaţia Slask Wroclaw unde a avut medii de 13,1 puncte şi 5,9 recuperări. În urmă cu două sezoane acesta a jucat în România pentru Baschet Club Târgu-Mureş.

[VIDEO]Gaz Metan in cantonament la Debrecen

Formaţia lui Cristian Pustai va pleca joi, 21 iunie, în Ungaria unde va rămâne până pe 8 iulie. Prima parte a cantonamentului din ţara vecină se va disputa la Debrecen. Gaziştii vor disputa aici un număr de cinci partide de verificare. Astfel pe 23 iunie vor întâlni MTK Budapesta, iar o zi mai târziu vor juca în compania formaţiei ucrainiene Metalurh Zaporizhya. Pe 27 iunie, alb-negri vor juca cu Honved Budapesta, iar apoi pe 30 iunie sunt programate două jocuri cu prima şi a doua echipă a Debrecen-ului. Imediat după aceea, gaziştii se vor muta la Budapesta pentru partea a doua a cantonamentului. Aici vor întâlni pe 3 iulie formaţia maghiară Gyor, iar apoi pe 7 iulie vor juca cu Tatran Presov din Slovacia.

18 iun. 2012

Anca Bunea și Dana Loghin la balcaniadă


 Anca Bunea și Dana Loghin vor pleca joi dimineață la balcaniadă în Turcia.Această competiție se va desfășura în data de 23-24 iunie și va avea loc pe lângă orașul Bursa.
 După această competiti mediesencele se vor deplasa în Spaina la Barcelona pentru Mondialele de Atletism împreună cu lotul național de atletism.
 

14 iun. 2012

Abonamente pentru sezonul 2012-2013

Clubul Gaz Metan a stabilit programul pentru procurarea abonamentelor pentru sezonul 2012-2013. Astfel, în fiecare zi de marţi, miercuri şi joi, între orele 14-18 în perioada 19 iunie – 1 iulie, deţinătorii de abonamente din sezonul trecut şi le pot rezerva şi pentru noul sezon la casieriile Stadionului Gaz Metan. În aceleaşi zile, în perioada 2-13 iulie, abonamentele se vor vinde la liber. Eliberarea propriu-zisă a abonamentelor se va face în zilele de 16,17, 18 şi 19 iulie între orele 14-18. Preţul unui abonament pentru noul sezon este de 200 lei.

10 iun. 2012

Victor Becali a vorbit despre suspendarea lui Eric "Jucătorul are dreptate, suspendarea nu e valabilă"

 Victor Becali a vorbit despre suspendare lui Eric de Oliveira,aflat în filigiu cu fostul sau club, Gaz Metan Mediaș,unde Eric a și fost suspendat în România 16 etape. 
  
   "Îmi pare rău să o spun, dar Eric are dreptate. El a fost împrumutat la Gaz Metan. Avea o clauză că un terţ club poate plăti 350.000 de euro, 65% lui Mediaş. Gazul nu putea plăti suma, doar un terţ. Ei au plătit 35% lui Metropolitan şi au crezut că l-au cumpărat, dar nu aveau voie. 

Eu nu vreau să mă bag în chestia asta, dar vă spun că are dreptate Eric. Iar suspendarea aceea nu cred că e valabilă, să fim serioşi", a spus Victor Becali la GSP TV.

Sursa : GSP.RO

7 iun. 2012

Marcel Ţenter vine la Mediaș

Marcel Ţenter,antrenorul fostei campioane a Romaniei la baschet masculin, Universitatea Mobitelco Cluj.

Eşecul lamentabil inregistrat de  Gaz Metan la sfarsitul sezonului incheiat,locul III.L-a determinat pe Marcel Tenter sa accepte oferta venita de la gruparea de pe Tarnava Mare.
Două finale şi un titlu de campion al României sunt performanţele obţinute de Ţenter pe banca tehnică a Universităţii. La Mediaş, tehnicianul clujean are ca obiectiv câştigarea campionatului şi a Cupei României.
Marcel Tenter a semnat cu formatia mediesana pentru urmatori 2 ani,unde are planuri mari cu "lupii negri"

6 iun. 2012

Ciprian Vasilache primul transfer la Gaz Metan



Gaz Metan a perfectat astăzi primul transfer. Mijlocaşul ofensiv Ciprian Vasilache a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu gruparea de pe Târnava Mare. Jucătorul a evoluat ultima dată la FCM Târgu-Mureş, echipă care a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat.

5 iun. 2012

Anca Bunea și Dana Loghin la Mondialele de Atletism

 Anca Bunea și Daniela Loghin s-au calificat la Mondialele de Atletism de la Barcelona. Săptămâna trecută a avut loc la București Campionatele Naționale Școlare competiti care au selecții pentru mondiale. Dana Loghin obține locul I la 3.000 de metri obstacole cu 10 minute și 29 secunde,iar Anca Bunea obține la ambele probe de 5.000 de metri cu timpul de 16 minute și 35 secunde , iar la proba de 3.000 de metri cu un timp de 9 minute și 32 secunde.

 După aceste probe mediesencele au obținut calificare la Campionatele Naționale de Atletism,iar competiția va avea loc Barcelona în luna iulie.

4 iun. 2012

Sergiu Buș și Cristi Bud vor fi colegi

 Atacantul Gazu-ului va juca la tot la Gaz Metan Mediaș.Deși Cristi Bud nu a jucat deloc din etapa a-16-a din cauza unei accidentări la genunchi,șefii echipei garantează jucătorului postul de titular la echipă.Sergiu Buș are șanse mari să fie din nou coleg cu Cristi Bud din sezonul viitor.
 
 Cristi Bud și-a revenit după accidentare suferită în Cupă României împotrivă celor de la Poli Timișoara,și e pregătit să revină cât mai repede pe gazon alături de colegi săi. Oficiali Clubului garantează un post de titular în echipa pregătită de Cristian Pustai.
 
Bud şi Buş nu vor fi singurele transferuri ale echipei medieşene. Oficialii Gaz-ului au susţinut că vor veni jucători atât din campionatul românesc, cât şi din străinătate. „Vor veni câţiva fotbalişti, vor reveni şi majoritatea care au fost accidentaţi. Dacă vom avea şi stabilitate financiară, atunci cu siguranţă obiectivul va fi uşor de atins. Vor veni mulţi jucători în probe, pe posturile deficitare. Chiar mâine voi negocia cu doi sau trei. Urmărim jucători şi din România şi din străinătate. Pe data de 20 iunie o să vină 10 jucători din Anglia şi vreo 12 din Spania. Vom face o echipă, vor juca şi între ei, iar seara vom juca şi cu o selecţionată de jucători. Vor veni jucători cu nume, dar nu ca Bratu. Sunt supărat pe el, pentru că nu a reuşit să se acomodeze la Mediaş, poate nici el nu s-a forţat. Sperăm ca în zilele următoare să încheiem socotelile cu el. Vom merge în continuare pe jucători liberi de contract, dar spre deosebire de alţi ani, în acest sezon avem alocat un buget de transferuri”, a declarat Ioan Horoba.
Sursa : City News 

2 iun. 2012

Eric ar putea reveni în Liga I

 Eric de Oliveira s-a săturat de Karpaty Lvov și vrea să se întoarcă în România. Fostul jucător al Gazului Metan a fost un sezon întreg sub contract cu echipa din Ucraina, Karpaty Lvov. Nici nu a început bine perioadă trensferurilor și deja Eric de Oliveira are oferte din România.
"Am oferte de la echipele mari şi trebuie, împreună cu soţia, să găsim o cale mai bună, să merg la o echipă unde să fie mai bine pentru familia mea. Dacă plec liber de contract, s-ar putea să vin aici, în Bucureşti, sau poate în Ardeal…Nu se ştie! Mediaşul e bun pentru mine, pentru că aş putea să-mi cresc copilul acasă, e locul unde am crescut şi unde am devenit acel Eric pe care toată lumea îl ştie", a spus Eric pentru Dolce Sport.