br />

31 mai 2012

Cupa "Tanarului gazist" la fotbal

Clubul Sportiv Gaz Metan Medias organizeaza pe data de 1 iunie in prima editie a Cupei "Tanarului Gazist" la fotbal . La aceasta competitie vor participa 165 de elevi. Meciurile se vor disputa pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv de la stadionul Gaz Metan.

Participanti:
CS GAZ METAN MEDIAS - 5 echipe = 75 sportivi
CSS MEDIAS - 3 echipe = 45 sportivi
CS AVENA SIGHISOARA – 1echipa = 15 sportivi
CSS SOIMI SIBIU – o echipă = 15 sportivi
FC TG.MURES – o echipă=15 sportivi


Programul competitiei :
TEREN SINTETIC SUS
Jocul nr.1(2003-2004) 2 x 20 min.
16.00 CS GAZ METAN – CS SIGHISOARA
Jocul nr.2(2001-2002) 2 x 25 min.
17.00 CS GAZ METAN – CS SOIMII SIBIU
I. 1/2 TEREN SINTETIC MARE
Jocul nr.1(2000) 2 x 20 min.
16.00 CS GAZ METAN – CSS MEDIAS
Jocul nr.2(1998) 2 x 30 min.
17.00 CS GAZ METAN – CSS MEDIAS
II. 1/2 TEREN SINTETIC MARE
Jocul nr.1(1999) 1 x 30 min.
16.00 CS GAZ METAN – CSS MEDIAS
Jocul nr.2(1999) 1 x 30 min.
16.35 CS GAZ METAN – FC TG.MURES
Jocul nr.3(1999) 1 x 30 min.
17.10 FC TG.MURES – CSS MEDIAS

29 mai 2012

OFICIAL : Cristi Pustai va continuă la Gaz Metan

Cristian Pustai va stă în continuare pe banca tehnica a grupării de pe Târnava Mare și în sezonul care va urma.
În urmă unor discuții cu conducerea Clubului Gaz Metan și Cristi Pustai s-a ajuns la o înțelegere de a fi antrenor în continuare la Gaz Metan Mediaș.  

Amănunte despre planurile de viitor ale echipei vor fi putea fi aflate mâine de la ora 10 la Stadionul Gaz acolo unde va avea loc o conferinţă de presă. Vor participa directorul general al Clubului Gaz Metan, Ioan Horoba şi tehnicianul Cristian Pustai.

27 mai 2012

Issa Ba a semnat cu Dinamo București

 Fostul jucător de la Gaz Metan,Issa Ba a bătut palma cu Dinamo București. Issa Ba le spune tuturor suporterilor dinamoviștii că abia aștepta să debuteze în tricoul alb-roșu.  
"Sunt fericit că am semnat un contract cu Dinamo, un club foarte important în Romania. Mă bucur că echipa a câştigat Cupa Romaniei şi vreau să-i felicit pe toţi dinamoviştii pentru această performanţă. Am fost în tribună, suporterii dinamovişti au creat o atmosferă extraordinară. Am trăit cu sufletul la gură şi m-am bucurat ca un copil. Abia aştept să încep pregătirile şi să îmbrac tricoul "câinilor". Îmi doresc să câştig un trofeu cu Dinamo şi sunt convins că, alături de fani, vom realiza foarte multe lucruri frumoase în sezonul urmator!", a declarat Issa Ba pentru www.fcdinamo.ro.

22 mai 2012

Ceahlăul Piatra-Neamț - Gaz Metan Mediaș[2-0]

Gazul lui Pustai a pierdut ultimul meci din Liga I,în deplasare cu echipa antrenată de Costel Enache,Ceahlăul Piatră-Neamț cu scorul de 2-0.  

  
 Ceahlăul a deschis scorul în minutul 10 gol marcat de Golubovic.După trei minute de joc mediesenii au obținut un penalty ratat de Florin Lazăr. În minutul 38 Bădescu a marcat pentru 2-0.  
  
 Gaz Metan Mediaș a terminat pe locul 13 cu 41 de puncte în clasamentul Ligii I . 
  

21 mai 2012

Cupa bloggerilor editia cu numarul trei

SportMeet.ro si SportLocal.ro organizeaza la Medias,Cupa bloggerilor editia cu numarul trei. Bloggeri din toata tara vor veni de vineri 25 mai pana duminica 27. Ca si anul trecut la Brasov toti bloggeri din toata tara se vor intrece la o competitie de fotbal. Cupa bloggerilor se va desfasura timp de doua zile,iar meciurile se vor juca sub forma de campionat. 

FIE CA CEL MAI BUN SA CASTIGE !

Programul meciurilor : http://cupa.sportmeet.ro/programul-meciurilor/
Multumim sponsorului : Tu.Ro


18 mai 2012

Ceahlăul Piatra-Neamț - Gaz Metan Mediaș

Gazul lui Pustai intaneste luni în deplasare echipa antrenată de Constantin Enache. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal Ceahlăul și va fi transmis de Digi Sport , iar startul partidei este la 21:30.  
  
 Mediesenii vin după ultimul meci de pe teren propriu cu o victorie în față celor de la Concodria Chiajna,unde "alb-negri" s-au impus cu scorul de 1-0 gol marcat de Florin Lazăr din penalty. 
 Ceahlăul Piatra-Neamț vine după o înfrângere din deplasare în față celor de la FCM Târgu-Mureș unde au pierdut cu scorul de 4-3. 
  
 În tur mediesenii au câștigat cu scorul de 3-1 pe teren propriu. 

16 mai 2012

Gaz Metan - Concordia Chiajna [1-0]

Gazul lui Pustai a câștigat astăzi pe teren prorpiu împotrivă celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 1-0. "Lupii-Negri" au deschis scorul în mintul 45 după o exectuie de-a lui Florin Lazăr din penalty. În repriza secundă mediesenii au mai avut un penalty dar Lazăr nu a putut să macheze pentru 2-0. Gaz Metan sa salvat de la retrogradare 100% , iar etapa viitoare va jucă în deplasare la Piatră-Neamț.

Gaz Metan ocupă locul 11 în clasamentul Ligii I cu 41 de puncte .

Gaz Metan - "U" Mobitelco [2-0]

 CS Gaz Metan Mediaș a câștigat finala mică a play-off-ului Diviziei a împotrivă celor de la "U" Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul de 75-77. Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba a terminat campionatul pe locul trei după play-off , iar în campionatul regulat a terminat pe locul 1 cu 49 de puncte. Gaz Metan se întoarce la Mediaș cu bronzul.

"U" Mobiltelco - Gaz Metan[0-1]

 Gaz Metan joacă astăzi în cel de al doilea meci din finala mică a play-off-ului Diviziei A , împotrivă celor de la "U" Mobiltelco Cluj-Napoca . Meciul va începe de la ora 18:00 și nu va fi transmis .

 Mediesenii vin după o victorie de pe teren propriu cu o diferență de 20 puncte cu scorul de 95-75. Dacă echipa antrenată de Ovidiu Teleaba câștigă în această seară nu va mai fi nevoie să se joacă și meciul al treilea și va ocupă un loc pe podium cu medalia de bronz .

15 mai 2012

Cristi Pustai [Gaz Metan - Concordia Chiajna]

In cadrul zilei de astăzi a avut loc o conferință de presă la Stadionul Municipal din Mediaș , cu antrenorul echipei Gaz Metan , Cristi Pustai . Antrenorul mediesenilor a vorbit despre meciul de mâine după-amiază în compania celor de la Concordia Chiajna. Pentru meciul de mâine nu sunt probleme de lot. 

14 mai 2012

Gaz Metan - Concordia Chiajna

 Echipa antrenată de Cristi Pustai intaneste miercuri după-amiază pe teren propriu într-un meci care constă pentru etapa XXXIII a Ligii I. Meciul va începe la ora 16:00 și va fi transmis de DigiSport.
 
 "Lupii Negri" vin după o înfrângere dezamăgitoare de la Petrolul Ploiești cu scorul de 4-0,iar cei de la Concordia Chiajna vin după o victorie de pe teren propriu în față celor de la FCM Târgu-Mureș unde au câștigat cu scorul de 4-1.
 
 În tur mediesenii au remizat în deplasare cu scorul de 0-0.

13 mai 2012

Petrolul Ploiesti - Gaz Metan [4 - 0]

Gaz Metan Medias pierde în deplasare cu un scor dezamăgitor în față celor de la Petrolul Ploiești scor 4-0. "Lupii Galbenii" au deschis scorul în minutul 12 printr-un autogal Vukadinovici,în minutul 17 Oprită a marcat pentru 2-0 , iar în minutul 37 Hamza la învins pe Buchta dintr-un șut din zece metri. În repriza secundă ploieștenii au marcat din nou , în minutul 79 printr-un gol marcat de Mustivar , după o pasă de la Oprită .
 
 În etapă viitoare mediesenii vor jucă pe teren propriu inpotriva celor de la Concordia Chiajna , meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Mediaș începând cu ora 16:00 , iar meciul va fi transmis de DigiSport .  

12 mai 2012

Gaz Metan câștigă primul meci al finalei mici

 Meciul 1 al finalei mici a fost câștigată de echipa antrenată de Ovidiu Teleaba la o diferență de 20 de puncte , victorie clară pentru mediesenii cu scorul de 95 - 75.  
  
 Meciul 2 al finalei mici se va dispută miercuri după-amiază începând cu ora 18:00 în  Sala Sporturilor "Horia Demian"  
  
 MARCATORI:  
  Gaz Metan Mediaș: Moore 11, Mitchell 21, Drăgușin 10, Dumitrescu 17, Ivanovic 13, Jucan 4, Nicoară 4, Zigeranovic 15. 
    
 "U" Mobitelco BT Cluj - Napoca: Krstanovic 24 (7 recuperări),   Silvasan 21 , Dykes 17 (10 recuperări), Paul Chetreanu 9, Lagrange 4(6 recuperări, 3 pase decisive), 
  
  

Petrolul Ploiesti - Gaz Metan


Echipa antrenată de Cristi Pustai va juca mâine în deplasare cu Petrolul Ploiești , pe stadionul Ilie Oana. Meciul va începe la ora 17:00 și va fi transmis de GspTv.

Elevii lui Cristi Pustai vin după un egal de pe teren propriu cu Rapid București scor 2-2 , iar cei de la Petrolul Ploiești vin după o victorie din deplasare cu scorul de 1-2 cu FCM Târgu-Mureș.

În tur "lupii-negri" au pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-0.

10 mai 2012

Gaz Metan - Rapid Bucuresti[2-2]

 Gaz Metan a obținut o remiză joi seara în partida de pe teren propriu în față celor de la Rapid București , cu scorul de 2 - 2 pentru "Giuleștenii" .
 
 Rapidiștii au deschis scorul în minutul 16 printr-un penalty acordat de arbitrul Istvan Kovacs , iar golul a fost marcat de Ovidiu Herea , iar înaintea sfârșitul primei reprize Mihai Roman marchează în minutul 37 , iar scorul este 0 - 2 la pauză .
 
 În cea de a doua repriză mediesenii și-au turat motoarele la maxim și au redus din diferență în minutul 79  gol marcat de Bawab , iar în minutul 90 Adrian Grigore a marcat golul pentru echipă lui Cristi Pustai .
 
 Gaz Metan Mediaș va jucă etapa viitoare în deplasare pe terenul echipei din Ploiești , Petrolul Ploiești pe data de 13.05.2012 .

9 mai 2012

Gaz Metan - "U" Mobitelco Cluj[Finala Mica]

CS Gaz Metan Mediaș intaneste sâmbătă după-amiza pe teren propriu în finala mică a play-off-ului Diviziei A pe "U" Mobitelco Cluj-Napoca în Sala Sporturilor din Mediaș începând cu ora 18:00.

Mediesenii dacă vor să termine pe podium , locul trei este nevoită să câștige două meciuri . Primul meci se va dispută la Mediaș , al doilea se va jucă la Cluj , iar cel de al treilea se va jucă tot la Mediaș , dacă este cazul.  

  
Gaz Metan pierde trei meciuri consecutive în semi-finalele play-off-ului Diviziei A , împotrivă celor de la CSU Asesoft Ploiești , iar "U" Mobitelco pierde cele trei meciuri împotrivă celor de la Baschet Club Timișoara 

8 mai 2012

Gaz Metan - Rapid Bucuresti

 Gaz Metan Mediaș intaneste joi seară pe teren propriu echipa antrenată de Răzvan Lucescu , Rapid București . Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Mediaș începând cu ora 21:30 și va fi transmis de Dolce Sport .
 
 Mediesenii vin după o înfrângere de la Vaslui , unde au pierdut cu scorul de 4-0 . Vasluieni au marcat prin Adailton în minutul 16 , Temwanjera în minutul 23 , iar în cea de a doua repriză Temwanjera a mai marcat două goluri .
 Rapidiștii au remizat pe teren propriu cu echipa antrenată de Marius Lăcătuș , FCM Târgu Mureș 1-1.
 
 În tur mediesenii au pierdut cu scorul de 5-3 după un meci în care Gaz Metan conducea cu scorul de 2-0  

FC Vaslui - Gaz Metan [ 4 - 0 ]

 Elevii lui Cristi Pustai au pierdut luni seară în față celor de la FC Vaslui , cu scorul de 4-0 .  Vasluieni au deschis scorul în minutul 16 de Adailton , iar în minutul 23 și-au majorat avantajul aducând scorul la 2-0 gol marcat de Temwanjera.
 În repriza a două vasluieni au mai marcat de două ori , în minutul 48 și în minutul 63 goluri marcate de Temwanjera.  
 
 Etapa viitoare Gaz Metan intaneste pe teren propiu formația antrenată de Răzvan Lucescu , Rapid București .

5 mai 2012

Pentru noi sunteți campioni !

 Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba pierde și cel de-al treilea meci din semi-finalele play-off-ului Diviziei A inpotriva celor de la CSU Asesoft Ploiești cu scorul de 96 la 88 Mediesenii au pierdut trei meciuri consecutive două acasă și unul în deplasare . În primul meci mediesenii au pierdut cu scorul de 85-87, iar în al doilea meci au pierdut la o diferență de 4 puncte 90-94 .   Finala play-off-ului Diviziei A se va dispută între cele două echipe CSU Ploiești - BC Timișoara . 


FC Vaslui - Gaz Metan

 Gaz Metan întâlnește luni seară în deplasare FC Vaslui , meciul se va dispută pe terenul Municipal Vaslui începând cu ora 21:30 și va fi transmis de DigiSport .


 Mediesenii vin după o victorie în potrivă celor de la Oțelul Galați de pe teren propriu unde s-au impus cu scorul de 1-0 , gol marcat de Vitinhio , iar vasluieni vin tot după o victorie din deplasarea de la FCM Târgu-Mureș unde au câștigat cu scoul de 2-3.
 În tur mediesenii au remizat pe teren propriu în față celor de la FC Vaslui cu scorul de 1-1 .

4 mai 2012

Gaz Metan - Oțelul Galați[1-0]

 Gaz Metan a câstigat pe teren propiu în potriva celor de la Otelul Galati , impunanduse cu scorul de 1-0 . Singurul gol al meciului a fost marcat de Vitinho dupa o pasa de la Issa Ba . În minutul 84 Cristian Sarghi a fost eliminat , iar galetenii au jucat în 10 oamenii.   Gaz Metan Media? se afla pe pozita a-10-a cu 37 de puncte la un singur punct diferen?a de Astra Ploiesti .Etapa viitoare mediesenii se vor deplasa la Vaslui pentru partida dintre FC Vaslui - Gaz Metan de pe data de 28 Mai .  


3 mai 2012

CSU Ploiesti-Gaz Metan[Meciul 3]

Gaz Metan Mediaș , va intani sâmbătă seară de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Brazii , în semi-finalele Diviziei A pe CSU Asesoft Ploiești în meciul cu numărul 3 . În cazul unei victorii ar fi duce scorul la general 1-2 , iar meciul cu numărul 4 se va dispută duminică .

 CSU Asesoft revinde după două victorii consecutive în deplasare la Gaz Metan , unde în primul meci a reușit să se impună cu scorul de 85-87 , iar în cel de al doilea meci au câștigat cu scorul de 90-94. Ploieștenii mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finală .

 Dacă mediesenii vor să joacă și meciul cu numărul 4 vor fi nevoiți să câștige sâmbătă seară în față celor de la CSU Asesoft Ploiești.

2 mai 2012

GMM-OȚELUL GALAȚI[CONFERINȚA DE PRESĂ]

Cristi Pustai
 Ne întoarcem la Mediaș , unde ne așteaptă un meci cu o echipă campioană , să venim cu un morar bun, că am reusti în acest campionat să venim cu două victorii cosnecutive și acest lucru sa văzut imediat în clasament .