br />

30 apr. 2012

Gaz Metan - Oțelul Galați

 Gaz Metan Medias , va intani joi seară pe teren propiu echipă antrenată de Dorinel Munteanu , Oțelul Galați începând cu oră 21:45 . Meciul se dispută pe Stadionul Municipal din Medias și este transmis de DigiSport 1 .  
  
 În tur mediesenii au pierdut în față celor de la Oțelul Galați cu scorul de 1-0 , gol marcat de  Cristian Sârghi  în minutul 47. 
  
 Gaz Metan vine după o victorie în deplasare cu Sportul Studențesc cu scorul de 1-2 , unde Sportul Studențesc a deschis scorul în minutul 53 prin Lungu , iar mediesenii au stabilit egalitate printr-un gol marcat de Taher Bawab în minutul 64 , iar golul care i-a scos pe mediesenii din zona retrogradarii a fost marcat de Dan Roman în minutul 68. Oțelul Galați vine după un egal de pe teren propriu cu echipă antrenată de Ioan Ovidiu Sabău .  
 Gaz Metan Medias, se află pe locul 10 cu 34 puncte în timp ce Oțelul Galați se află pe locul 6 cu 43 de puncte. 

29 apr. 2012

Gaz Metan Medias - CSU Asesoft Ploiesti[90-94]

Gaz Metan , pierde şi cel de-al doilea meci din semi-finalele play-off-ului Diviziei A , inpotriva celor de la CSU Ploiesti cu scorul de 90-94 , iar la general Ploieştenii ne conduc cu 2-0 .
 Elevii lui Ovidiu Teleaba s-au desprins la revenirea pe parchet la 55-49 , dar Angel Santana a redus din diferenţa 55-54 . In sfertul al patrulea, Gaz Metan a alergat după reducerea diferenţei, însă nu s-a apropiat periculos pe tabelă în timp util, jocul curgând spre victoria vicecampioanei.
 Medieşenii au strâns uşor situăţia în ultimele secunde, însă răbufnirea lor nu a făcut decât să stabilească rezultaul final, 90-94. 
Gaz Metan , va juca săptămână viitoare în Sala Sporturilor din Brazi , meciurile cu numărul III şi IV .

28 apr. 2012

Gaz Metan - CSU Ploiesti[85-87]

Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba , pierde primul meci din semi-finalele Diviziei A , cu scorul de 85-87 . Confruntarea a fost una foarte stransa, medieşenii pierzand în ultimile 3 secunde in urma unui cos marcat de Catalin Burlacu.
Mâine în Sala Sporturilor va avea loc al doilea meci din semi-finalele Diviziei A , începând cu ora 18:00 .

Sportul Studenţesc - Gaz Metan[1-2]

Elevii lui Cristi Pustai catiga în această după-amiază în deplasare cu Sportul Studenţesc la scorul de 1 - 2 . Dupa ce cele două echipa intrau la vestiare  cu scorul de 0-0 ,în minutul 53 Sportul Studenţesc dechide scorul prin golul marcat de Lungu .
”Studenţîi” nu s-au bucurat de acest scor decît pentru scurt timp. Minutele 65 şi 68 au adus fericirea în tabără lui Pustai, Roman şi Bawab profitand de greşelile din apărărea celor de la Sportul şi au înscris două goluri pe contraatac.
În urmă acestui succes, Gaz Metan Mediaş a adunat 34 de puncte, în timp ce Sportul Studenţesc a rămas cu 25 de puncte.
Gaz Metan Medias va juca joi pe teren propiu inpotriva echipei antrenate de Dorinel Munteanu, Otelul Galati.

ECHIPELE DE START

SPORTUL
Echipa: C.Lung - Ghinga, Cioranu, Patriche, Beţa - St.Stancu, A.Lungu, Novac, Nistor - Ferfelea, Dobre
Rezerve: Ormenişan, D.Lung, S.Ciobanu, Curelea, Cr.Ciubotariu

GAZ METAN MEDIAŞ
Echipa: Buchta - Zaharia, Fl.Lazăr, Muth, Ciucă - Munteanu, Todea, Issa Ba, Cr.Petre - Roman, Vitinho
Rezerve: Bozeşan, C.Gheorghe, Hlinca, Breeveld, R.Avram, Bawab, Gurincu

27 apr. 2012

Selectie Fotbal !


In dată de 05/05/12 oră 13:30 , pe terenul Spartă(lângă ştrandul Sana Muntean) , va avea loc selecii pentru fotbal faţa taxă .
 Selectile pentru fotbal se fac doar pentru copii din 1997,1998,1999,2000 .
Antrenor : Flavius Boroncoi

26 apr. 2012

Sportul Studenţesc - Gaz Metan Medias

Elevii lui Cristi Pustai , vor intanesc sâmbătă 28/04 începând cu oră 15:00 echipa antrenată de Daniel Isila , Sportul Studenţesc . Meciul va avea loc pe Stadionul Regie şi este transmis de Dolce Sport . 

în tur medieşenii au câştigat cu scorul de 3-1 , goluri marcate de Cristi Bud , Avram şi Frasinescu . Gaz Metan vine după o victorie pe teren proprie cu echipa antrenată de Petre Grigoras cu scorul de 3-2 , iar Sportul Studenţesc vine după o înfrângere în deplasare cu scorul de 2-1 pe teren celor de la FCM Targu-Mures.

Gaz Metan - Csu Ploiesti[Semi-Finale Play-Off]

Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba , va da piept în semi-finalele play-off-ului Diviziei A cu CSU Ploiesti, sâmbătă şi duminca în Sala Sporturilor din Medias.
Medieşenii au câştiga sferturile de finală inpotriva celor de la Energia Rovinari , la general cu scorul de 3-1 , iar cei de la CSU Asesoft Ploiesti au câştiga impotiva celor de la CSM Oradea , la general cu scorul de 3-0 .
 în sezonul regulat, ploieştenii au fost singură echipa ce au învins de două ori pe Gaz Metan. în tur cu scorul de 75-72 , Gazul a pierdut prin forfait

Arbitri : Laurentiu Grigoras, Alexandru Olaru, Alin Faur

24 apr. 2012

Declaratia antrenorului Cristi Pustai dupa meciul cu Pandurii

 A fost un meci foarte greu , un meci placut pentru spectatorii , multe goluri din fericire am castigat , am condus , am sperat ca pana la pauza sa ramanem cu acelasi scor 2-0

23 apr. 2012

Gaz Metan - Pandurii Tg-Jiu[3-2]

Echipa antrenată de Cristi Pustai , învinge în această seara formaţia antrenată de Petre Grigoras cu scorul de 3 - 2 .
Medieşenii deschid scorul în minutul 6 , gol marcat de Zarko Markovic , în minutul 24 Florin Lazar , marchează pentru medieşenii iar scorul este 2-0 după 25 de minute de joc.
în minutul 43 Lemnaru a mai redus din diferenţa cu ce a scăpat singur cu portarul şi marchează pentru Pandurii Targu-Jiu . Medieşenii intra la vestiare cu scorul de 2-1 .
După 9 de minute de la începutul celei de a două reprize oltenii au egal cu un gol marcat de Ibeh în minutul 54. 
în minutul 72 Zarko Markovic să accidentat intr-o confruntare aeriană , suferind o fracţiune nazală şi a fost transportat de ungenta la spital .
În minutul 77, Frăsinescu a devenit din înger, demon. L-a faultat dur pe Ibeh şi şi-a lăsat echipa în inferioritate.
Gaz Metan a învins cu 3-2 şi ocupă locul 11, cu 31 de puncte.

21 apr. 2012

Gaz Metan - Pandurii Tg-Jiu

Elevii lui Cristi Pustai , vor da piept pe teren propriu cu formaţia antrenta de Petre Grigoras , Pandurii Targu-Jiu ,începând cu oră 19:00 , la Stadionul Municipal din Medias , iar meciul este transmis de Dolce Sport . 
"Lupii Negri" , în tur au pierdut cu scorul de 1-0 , gol marcat de Jaka Stromajer . 

Gaz Metan vine după o înfrângere din deplasare de la Cluj , cu Universitatea Cluj , iar Pandurii Targu-Jiu vine cu o victorie de pe teren propriu în faţa celor de la FCM Targu-Mures .
în pardita cu Pandurii , Gaz Metan nu are probleme de lot sau suspendări .

20 apr. 2012

Conferinta de presa Cristi Pustai

în candrul zilei de astăzi 20/04 , la Stadionul Municipal din Medias a avut loc o conferinţă de presă ce precedă partidă dintre Gaz Metan Medias şi Panduri Targu-Jiu , care să va dispută luni începând cu oră 19:00 .

19 apr. 2012

Gaz Metan - Energia Rovinari [3-1]


Elevii lui Ovidiu Teleaba , câştiga în această seara la Targu-Jiu , în sferturile play-off-ului Diviziei A , cu scorul de 83 - 72 , meciul III al play-off-ului .
Echipa de baschet Gaz Metan Medias , trece de sferturile play-off-ului cu 3 victorii şi 1 înfrângere în meciurile jucate cu Energia Rovinari .
BC Gaz Metan Medias , va întâlni formaţia din Ploiesti , CSU Ploiesti în semi-finalele play-off-ului .

18 apr. 2012

Energia Rovinari - Gaz Metan Mediaş[1-2]

Elevii lui Ovidiu Teleaba , au pierdut meciul III din sferturile play-off-ului , după două victorii consecutive acasă , iată că medieşenii nu au făcut faţa în această seara la Targu-Jiu pierzând cu scorul de 89-69.
Medieşenii spera că mâine să câştige meciul cu numărul IV , pentru a putea veni acasă , şi să se pregătească pentru semi-finalele Diviziei A play-off-ului .
Meciul cu numărul IV , va avea loc mâine în Sala Sporturilor din Tg-Jiu începând cu oră 19:00.

16 apr. 2012

Gaz Metan pierde la Cluj


Echipa antrenată Cristi Pustai pierde în deplasare , în faţa celor de la Universitatea Cluj cu scor de neprezentare 3-0 . 
În repriză secundă, U Cluj a invitat Gazul mai mult la atac şi au apărut şi primele ocazii ale oaspeţilor. După ce Tony a fost blocat la 10 metri de Frăsinescu(54), a fost rîndul lui D. Roman să ofere prima mare şansă a echipei lui Pustai, dar Bornescu a păraţ excelent. Nou-intratul Drăghici a închis tabelă cu o finalizare la colţul lung(89).
Medieşenii în etapă viitoare au meci pe teren propriu , în faţa celor de la Pandurii Targu-Jiu . 
Echipe de start 


"U" Cluj: Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, Mendy - Cojocnean, Hoban, Boşţină, D. Popă - Grozav, Tony
Rezerve: Boşneag, Abrudan, Pele, Dauksa, Tulio. Ad. Cristea, Drăghici


Gaz Metan: Pleşcă - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Ciucă, Vukadinovic - Nicandro, Issa Ba - C. Petre, Bawab, Tahar - Vitinho
  Rezerve:Gurincu, Al. Muntean, Muth, R. Zaharia, Dudiţă, R. Avram, D. Roman

15 apr. 2012

Bawab are pe conştiinţă ratarea penalty-ului cu Dinamo!

Iranianul Bawab consideră că, în ambele manşe ale semifinalei Cupei, echipa sa a fost mai bună decâtDinamo şi nu îi vine să creadă că Gaz Metan a fost eliminată.
Jucătorii Gazului au ratat şansa de a intra în istorie. În cazul în care ar fi trecut de "câini", elevii lui Pustai ar fi dus pentru prima dată în istorie Mediaşul în finală. În minutul 7 al returului cu Dinamo, ardelenii puteau avea deja scorul calificării, dacă Bawab nu ar fi ratat un penalty.
A ales să dea "scăriţă", dar mingea s-a dus peste poartă. "Am lovit prea mult mingea cu vârful ghetei. Am băgat prea mult piciorul sub balon. Mi-am dat seama de când am executat. Acum regret că am dat scăriţă. Poate trebuia să dau tare, dar l-am văzut pe Bălgrădean că se aruncă şi aşa am luat această decizie. Domnul Pustai mi-a reproşat că n-am fost suficient de concentrat", şi-a făcut autocritica Bawab.

Atacantul care a crescut în Spania şi a jucat pentru Real Madrid B şi Barcelona B crede că Gazul a fost peste Dinamo. "Am avut ghinion. Meritam să ne calificăm după cum s-a jucat în ambele meciuri. Am avut multe ocazii, dar mingea parcă n-a vrut să intre în poartă. Greşeala noastră a fost că am luat gol la Bucureşti cu om în plus", este de părere Bawab.

14 apr. 2012

Universitatea Cluj - Gaz Metan Mediaş

Gaz Metan Medias , intaneste în a două zi de Paşti , în deplasare pe cei de la "U" Cluj , luni 16 aprilie 2012 începând cu oră 19:00 pe stadionul din Cluj "Cluj Arenă" .
în tur medieşenii au pierdut cu scorul de 2 - 5 , după un autogol şi un gol marcat de Ovidiu Hoban .

Medieşenii vin după o înfrângere din campionat de pe terenul lu FCM Targu-Mures , meci terminat cu scorul de 1 - 0 , iar cei de la "U" Cluj vin după un egal de la Ceahlăul Piatră Neamţ .

13 apr. 2012

Gaz Metan - Energia Rovinari[2-0]

Jucatorii antrenati de Ovidiu Teleaba au castigat si al doilea lea meci din play-off-ul cu Energia Rovinari , invingand cu scorul de  86 – 71 , iar la general 2 - 0 pentru "Lupii Negri" .


Energia Rovinari a revenit ca de fiecare data , la pauza mare scorul era de 37-33 , deci in primele doua sferuri a fost un meci foarte echilibrat . 

Gaz Metan invinge pe Dinamo Bucuresti , dar nu prinde Finala

Miercuri, Ioan Horoba anunţa că a fost contactat telefonic de către doi oameni ce i-au cerut să solicite control doping pentru dinamovişti la manşa secundă a semifinalei .


Echipa antrenata de Cristi Pustai a deschis scorul in minutul 7 , prin gol marcat de Zarko Markovici , iar in minutul 80 , Issa Ba a marcat al doilea lea gol in minutul 80 . 


Dinamovistii au marcat si ei un gol in minutul 57 , gol marcat de  Dorel Stoica .


“Stiam ca daca vom primi gol ne va fi foarte greu. Eu zic ca am pierudt calificarea in meciul tur cand am fost superiori lui Dinamo si am pierdut. A fost o victorie si un spectacol, dar din pacate nu ne-a adus si calificarea. Trebuie sa ii dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa felicitam castigatoarea. Am ratat foarte mult si am pierdut aceasta calificare ca o ironie a sortii dintr-un corner unde noi suntem foarte puternici. Ne doream calificarea si pentru acest oras, dar asta e. Se pare ca aceste meciuri din Cupa se apropie de Europa si parca am simtit acea durere ca nu am reusit pentru un gol sa ajungem in finala. In campionat sunt alte probleme, aici am putut folosi alta echipa pentru ca nu conteaza cumul de cartonase”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul lui Medias, in direct la Sport.ro.

11 apr. 2012

Gaz Metan - Energia Rovinari [1-0]


Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba , Gaz Metan Medias , câştiga în această seara în faţa celor de le Energia Rovinari , primul meci din sferturile play-off-ului cu scorul de 84-69 .

Meciul 2 din sferturile play-off-ului va avea loc mâine de la oră 18:00 în Sala Sporturilor din Medias.

Meci greu in cupa cu Dinamo Bucuresti

Cristi Pustai si Razvan Plesca au declarat astazi de presa de astazi , ca meciul cu Dinamo va fi unul greu pentru ca Dinamo Bucuresti pana acum nu am pierdut nici un meci in deplasare .
Portarul de rezerva pentru meciul de joi seara este un pusti de 19 de la echipa secunda a Gazului , care este chiar bun .

10 apr. 2012

10 RON pretul unui bilet la meciul din Cupă !

Biletele pentru meciul de joi dintre Gaz Metan si Dinamo Bucuresti se pun in vanzare de Luni incepand cu orele 15-18 , Marti incepand cu orele 15-18 , Miercuri incepand orele 12-16 , iar Joi incepand cu orele 12-20 . Pretul unui bilet este de 10 RON in toate sectoarele stadionului . Abonamenete din campionat nu sunt valabile pentru acest meci , ce-i care detin abonamente sunt nevoiti sa isi cumpere bilet

8 apr. 2012

Gaz Metan - Energia Rovinari[PLAY-OFF]


Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba va intani în sferturile play-off-ului ocupantă locului 8 , Energia Rovinari .
Gaz Metan Medias termină pe locul 1 după ultimul meci din campionatul regulat cu BCM Piteşti , unde a câştigat cu scorul 89 - 80 pe teren propriu .

Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Medias începând cu oră 18:00 . Toată lumea este aşteptată la sala pentru a încuraja echipa la un meci foarte important .
Sursa Video : Dabaschet.Net

Zarko Markovici a plecat din spital fara aviz medical


Jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Zarko Markovici - care fost lovit la cap şi sângera, la finalul partidei devineri seara dintre echipa sa şi FCM Târgu Mureş - a suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală şi a plecat din spitalul mureşean fără aviz medical.

Zarko Markovici a plecat din spitalul mureşean fără aviz medical, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, deşi mai urma să îl examineze un neurochirurg, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Zarko Markovici a fost luat cu ambulanţa, la finalul partidei de vineri seara dintre echipa sa şi FCM Târgu Mureş, disputată pe stadionul "Trans Sil" din Târgu Mureş, fiind lovit la cap şi sângerând.

Potrivit medicului coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, fotbalistul a fost examinat de un medic ortoped şi de un chirurg şi i s-a făcut un examen cu computerul tomograf, care a ieşit negativ. Jucătorul a decis, la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, să plece din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, fără aviz medical, deşi mai urma să îl examineze un neurochirurg.

6 apr. 2012

Eşec la Târgu-Mureş !!

Elevii lu Cristi Pustai pierde la Targu-Mures cu scorul de 0 - 1 în faţa celor de le FCM Targu-Mures , gol marcat în minutul 61 de Astafei printr-o păsa de la Bujor .
"S-au dat trei minute de prelungire, nu se poate, stă portarul cinci minute pe jos... Trei minute, au fost şase schimbări, să vină şi arbitrul la interviu. Normal că au degenerat lucrurile. Publicul asta e minunat, trebuie felicitat. Dar eu nu văd prea mult fotbal, ci doar luptă surdă", a declarat Pustai la Digi Sport
Pustai: "Să ne scoată din campionat"
"Orice pe lumea asta trebuie plăţiţ, el nu plăteşte cu nimic. Să ne scoată din campionat, asta e!", a mai spus Pustai după meci
Sursă foto : Vasile Antipa

5 apr. 2012

FCM Targu-Mures - Gaz Metan



Gaz Metan Medias intaneste vineri  seara pe dată de 6/04/12  în deplasare formaţia din Mures , FCM Targu-Mures . Meciul este transmis pe Digi Sport 1 începând cu oră 20:30 . 


Medieşenii vin după un egal cu Astra Ploiesti de pe teren propriu , iar pe când Targu-Mures câştiga în deplasare cu formaţia antrenată de Mircea Rednic .

4 apr. 2012

Victorie pentru Gaz Metan in ultimul meci din sezonul regulat


Echipa antrenată de Ovidiu Teleaba(foto) a învins în această seară formaţia din Piteşţi , BCM Piteşţi cu scorul de 89 - 80. Gaz Metan Mediaş termină pe locul 1 în campionatul regulat , după ce BC Targu-Mureş câştigat pe teren propriu în faţa celor de la BC Timişoară cu scorul de 85 - 77 .

Gaz Metan merge în sferturile de finală ale play-off-ului şi joacă în potriva celor de la CS Energia Rovinari pe dată de 11/04/12 în Sala Sporturilor din Mediaş .

Declaratie Cristi Pustai pentru meciul cu Targu Mures

Cristi Pustai(foto)
Ne asteapta meciul de la Târgu-Mureş cu o echipa in revenire de formă , o echipa care in ultimile trei meciuri , doua au câştigat , iar unul a pierdut . Din păcate avem ceva probleme de lot Lazar si Frasinescu sunt suspendati , Zarko Markovici nerefacut să speram ca pana vineri seara este inregula . Sa zicem ca si noi avem un inceput bun de campionat , aveam acea infrangere cu Dinamo din prima etapă , in rest nu avem nici o infrangere si speram ca la Targu-Mureş sa facem macar un egal sau poate toate cele 3 puncte .

3 apr. 2012

Ultimul meci din campionatul regulat Gaz Metan - BCM Pitesti

Gaz Metan va intani maine dupa-amiaza in cadrul etapei ultimei etape pe BCM Pitesti pe teren propriu . Meciul va avea loc in Sala Sporturilor din Mediaş incepând cu ora 18:00 .

Acesta este un meci foarte important pentru ambele echipe . Mediesenii vin de la CSS Giurgiu cu un meci castigat cu scorul de 101-86 . Gazistii sunt clasati pe locul al 2-lea , pe cand BCM Pitesti se afla pe locul al 9 -lea in campionatul masculin de baschet .

Cei trei albitri care vor albitra acest meci sunt  Marius Ciulin ,Marius Udrica, Dima Gabriel

1 apr. 2012

Egal cu Astra Ploiesti


Echipa antrenată de Cristi Pustai , a facut un egal in această după-amiaza in fata echipei antrenate de Mircea Rednic . Ambele echipe au avut ocazii la poartă dar din pacate minge nu a intrat nici cum in poartă . Gaz Metan Medias - Astra Ploiesti s-a tremintat le egalitate 0 - 0 .

Mediesenii in etapa viitoare va juca in deplasare cu echipa antrenata de Marius Lăcatus , FCM Tîrgu Mureş , pe data de 6 aprilie 2012 de la ora 20:30 .




Echipe de start
Gaz Metan: Plesca - Buzean, Ciuca, Frasinescu, Lazar - Nicandro, Tahar, Todea(cpt.), Petre - Medeiros, D.Roman
Antrenor: Cristian Pustai
Astra Ploiesti: Lung Jr. - Barboianu, Gaman, Oprsal, Morais - Patrascu, Takatuki Seto(cpt.), Bajenaru, Stan - William, Fatai
 Antrenor: Mircea Rednic