br />

31 ian. 2012

Buchta este pregătit să fie titular: "Punct şi de la capăt"



Cel mai bun portar din ancheta Gazetei în 2010, Milos Buchta, este pregătit să revină printre jucătorii importanţi din Liga I după o pauză de un an şi jumătate

Milos Buchta (31 de ani) a suferit o ruptură de ligamente la genunchi în prima etapă a sezonului trecut. A urmat o primă operaţie, urmată de momente de coşmar din cauza unei infecţii. S-a operat şi a doua oară, iar după un an şi jumătate de absenţă de pe teren spune că este pregătit să o ia de la capăt.

"Acum mă simt mult mai bine după perioada de pregătire pe care am făcut-o la Oţelul. Voi avea mult mai mult timp să-mi revin din toate punctele de vedere după cantonamentul din Antalya. Nu am apărat de un an şi jumătate, dar sînt foarte fericit să revin la Mediaş. Îmi doresc să o iau de la capăt şi să îmi cîştig un loc de titular", a explicat Buchta. Portarul medieşenilor spune că mai are două dorinţe pe care speră să şi le împlinească în acest an. "Sper să scap de accidentări şi îmi doresc foarte mult să cîştig cupa cu Gaz Metan. Viaţa de fotbalist este mult mai frumoasă atunci cînd obţii un trofeu", a concluzionat Buchta.

"Am urmărit foarte mult meciuri de pe margine şi sper ca de acum înainte să petrec mai mult timp pe teren"
Milos Buchta, portar Gaz Metan Mediaş

- 26 iulie 2010 a fost ultima dată în care Buchta s-a aflat pe terenul de joc
27 de meciuri a jucat Buchta pentru Gaz Metan
Sursa : GPS.RO

Video : Miercurea Ciuc – Gaz Metan Mediaş 78-100

Gaz Metan a învins fără probleme Baschet Club Perla Harghitei Miercurea Ciuc cu scorul de 100-78. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă în tot atâtea etape din retur. 


30 ian. 2012

EXCLUSIVITATE - HOROBA S-A SUCIT CU 180 DE GRADE

EXCLUSIVITATE - HOROBA S-A SUCIT CU 180 DE GRADE: "ERIC VA PUTEA JUCA ORIUNDE PÂNĂ LA PRIMIREA UNEI SENTINȚE DEFINITIVE!"
Profitând de prezența lui Ioan Horoba la conferința de presă de miercuri de la prânz, "Adevărul verde în față" l-a chestionat pe directorul-general al clubului de pe Târnava Mare în legătură cu deja celebrul "caz Eric". Mai ales că jucătorul brazilian a făcut din nou furori în Ucraina, la primul "amical" al echipei sale, Karpaty Lvov, în care a marcat trei goluri în partida câștigată cu scorul de 5-0 împotriva "lanternei roșii" a campionatului, Obolon Kiev. Față de poziția fermă din urmă cu o lună și jumătate, atunci când declara sus și tare că Eric de Oliveira Pereira nu va putea evolua în niciun campionat din lume timp de 16 etape (n.a. atât cât a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a LPF), acum acesta s-a sucit cu 180 de grade. "Eric poate evolua fără probleme, la orice club până când va primi motivarea sentinței. Ca în orice proces este nevoie de parcurgerea acestei faze, în baza căreia jucătorul să poată face, eventual, recurs. Speța noastră nu a ajuns încă la rând, dar sunt convins că finalmente vom primi despăgubirile solicitate de la jucător, în solidar cu clubul care l-a angajat, deși acesta cunoștea despre existența unui litigiu", a declarat în exclusivitate Horoba.
Sursa : http://iongirnod.blogspot.com/

Anca Bunea !




UN VIDEO CREEAT PENTRU CEA MAI BUNA ATLETA DIN MEDIAS !
ANCA BUNEA ! :)
SPER SA VA PLACE !
VIZIONARE PLACUTA !

29 ian. 2012

Bratu nu va reveni la Dinamo !

Florin Bratu nu va reveni la Dinamo, urmînd să continue şi din retur la Gaz Metan după ce a acceptat micşorarea contractului.


Preşedintele Ioan Horoba a anunţat astăzi că a ajuns la o înţelegere cu atacantul de 32 de ani şi în privinţa primei de instalare: "Bratu nu s-a înţeles cu Dinamo şi va rămîne la noi. La iniţiativa lui, a acceptat să i se micşoreze salariul şi a renunţat la prima de instalare", a anunţat oficialul medieşenilor.

Bratu va trebuie să îşi cîştige banii la Medieş, atacantul urmînd "să primească o parte din prima de instalare doar dacă va marca cel puţin 7 goluri în retur".

1 gol a marcat Bratu în 10 partide jucate pentru Gaz Metan

Florin Bratu (dreapta) în duel cu CFR-istul Ronny

 Sursa : GSP.RO

28 ian. 2012

Gaz Metan Mediaş 3 - 1 Dinamo Briansk [Amical Antalya]

 Gaz Metan Mediaş a început cu dreptul stagiul din Antalya, reuşind să cîştige fără emoţii cu Dinamo Briansk, scor 3-1. Golurile echipei medieşene au fost marcate de Bawab (18), D. Roman (34) şi Vitinho (78).

Antrenorul Cristi Pustai a folosit două echipe distincte, începînd meciul cu Pleşca - R. Zaharia, Frăsinescu, Markovici, Buzean - C. Todea, Breeveld - R. Avram, Bawab, C. Petre - D. Roman. La reluare, Mediaşul a aliniat formula: Buchta - M. Ciucă, Fl. Lazăr, Muth, Vukadinovici- Bozeşan, Hlinca - C. Gheorghe, Vitinho, Dudiţă - Fl. Bratu.

"A fost primul amical şi nu are rost să ne extaziem după primul rezultat pozitiv. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor şi faptul că am reuşit să înscriem 3 goluri unor adversari destul de arţăgoşi în exprimare", a spus antrenorul Cristi Pustai.

La rîndul său, Voinţa Sibiu a jucat ieri primul amical cu Turcia împotriva polonezilor de la Lechia Gdansk, meci încheiat nedecis, 0-0. Alex Pelici a început cu Dănălache - Forika, C. Apostol, N. Grigore - Burlacu, Beza, Dîlbea, Nicola - R. Miclea, Zăgrean, I. Popa, iar după pauză au mai jucat: B. Miron, Zăvoi, Maghici, Cl. Bunea, C. Lungu, Postolache, Lukanovic, Cigan, Tînc, Buican, Petrescu, I. Olteanu, Tătar, R. Neguţ şi Antohi.

"Jucătorii noştri au făcut un meci bun. Am avut o bară, prin Postolache, şi am ratat alte două ocazii clare de gol, în vreme ce adversarul nu ne-a ameninţat poarta în nici un moment. Gdansk nu a fost o echipă deloc slabă, dovadă că au reuşit să învingă şi "U" Cluj", a declarat preşedintele executiv al grupării sibiene, Marius Lungu.

Sursa : Gsp.Ro

Miercurea Ciuc – Gaz Metan Mediaş 78-100


Baschetbaliştii Gazului Metan si-au mai trecut in cont inca o victorie in fata celor de la Miercurea Ciuc.
Elevii lu Ovidiu Teleaba s-au inpus cu scorul de 78 - 100 in fata celor de la Perla Harghitei Miercurea Ciuc .
Cs Gaz Metan Medias vs SCM Craiova se va discuta pe data de 4.02.2012 in Sala Sporturilor din Medias . 

Jarrett Howell, imperial în derby-ul Bulgariei

Levski Sofia, formația la care evoluează Jarrett Howell, fostul conducător de joc al lui Gaz Metan Mediaș,s-a impus în derby-ul cu Lukoil Academic92-77. Fundașul american a avut cea mai bună prestație de la transferul în capitala Bulgariei, izbutind 18 puncte și 8 pase decisive pentru un indice de eficiență de 26. Mai mult, cei de laLukoil Academic, formație de EuroCup care a învins-o pe Asvel Lyon în grupe, nu a reușit niciodată să se instaleze la conducere când Jarrett a fost prezent pe parchet.
Pe lângă Howell, o evoluție foarte bună a avut și Evtimov, autor a 19 puncte și 16 recuperări. A fost prima victorie împotriva marei rivale a lui Levski, după o serie de 11 înfrângeri consecutive. În prezent, Jarrett Howell are medii de 12.3 puncte, 4 pase decisive și 1.5 intercepții în 4 partide.
 Sursa : Dabasche.Net

27 ian. 2012

Ovidiu Teleabă: Cred că suntem pe drumul cel bun !

Echipa de baschet Gaz Metan va disputa sâmbătă a doua partidă în deplasare într-un interval de patru zile. Formaţia lui Ovidiu Teleabă va întâlni Baschet Club Perla Harghitei Miercurea Ciuc, formaţie clasată pe penultimul loc al clasamentului Diviziei A.Gaz Metan întâlneşte Baschet Club Perla Harghitei Miercurea-Ciuc sâmbătă de la ora 18.

26 ian. 2012

Vâtcă e liber de contract!


Cosmin Vâtcă, portarul lui Gaz Metan Mediaş, a deveni liber de contract, încheind conturile cu gruparea ardeleană la care era legitimat din 2009. Vâtcă a mai jucat în carieră la Steaua şi Oţelul.


În ianuarie 2011 a negociat un contract cu echipa pregătită de Mircea Rednic, Khazar Lankaran, dar în final oferta a picat şi a rămas la Gaz Metan.

BC Mureş – Gaz Metan 74-80 [CRONICĂ]


BC Mureş a suferit a doua înfrângere la rând în campionat, după eşecul de la sfârşitul săptămânii trecute cu CSM Bucureşti, echipa antrenată de Srecko Sekulovic cedând pe teren propriu în faţa formaţiei Gaz Metan la scorul de74-80 (15-15, 20-18, 16-24, 23-23). De la gazde au lipsit Adi Tudor şi Jason Forte, în timp ce medieşenii nu l-au avut în garnitură pe Ionuţ Drăguşin.


Sekulovic a început partida în formula CooleyPekovicWatsonDumitruStănescu, iar Ovidiu Tealabă i-a trimis pe teren din prima secundă de TomeljakJucanDumitrescuIvanovic şi Zigeranovic.
“Tigrii” şi-au arătat colţii în debutul meciului, conducând 6-0, dar Zigeranovic a deblocat tabela pentru oaspeţi şi jocul s-a strâns, fiind 15-15 în minutul 10. De-a lungul sfertului secund, BC Mureş s-a distanţat în mai multe rânduri, prima dată la 19-15, când avântul le-a fost stopat de Moore cu un coş de 3, apoi chiar la 9 puncte la 33-24, dar Gaz Metan a revenit de fiecare dată, parţialul de 2-9 de dinainte de pauza mare făcând ca la intrarea la vestiare să se înregistreze scorul de 35-33.
Repriza a doua fost inaugurată de Ivanovic, care a scuturat plasa coşului din spatele semicercului, şi “gaziştii” au preluat frâiele jocului, ducându-se la 37-44 până în minutul 23. Stănescu a strâns scorul cu două libere şi un dunk la 41-44, însă trupa lui Teleabă şi-a continuat recitalul şi s-a desprins de două ori la 9 lungimi, 42-53 şi 48-57. Terţa lui Pekovic din ultimele secunde ale sfertului al treilea a strâns însă situaţia la 51-57 şi a încins partida.
Baczo Balasz a trecut mingea prin inel pentru 53-57, dar Moore s-a opus ascensiunii adversarilor, înscriind de trei, şi formaţia vizitatoare a condus ostilităţile până la 53-64Stănescu a sunat trezirea pentru ai săi cu un three point play şi Watson a pus 5 puncte consecutive pe tabelă, apropiind BC Mureş la 63-64, dar Tomeljak şi Ivanovicau marcat pe rând de trei şi au împins scorul la 63-70, iar trupa lui Teleabă a mai avut emoţii doar în ultimele secunde ale meciului, când Pekovic a băbat mingea în coş din spatele semicercului pentru 74-76Ivanovic şiNicoară au fost însă imperturbabili la linia de pedeapsă, în timp ce Watson a ratat de la distanţă, astfel că rezultatul final le-a fost favorabil medieşenilor, 74-80.

BC Mureş
Virgil Stănescu: 18 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive
Miladin Pekovic: 16 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive
Calvin Watson: 13 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive
JuJuan Cooley: 11 puncte, 4 recuperări, 1 pasă decisivă
Liviu Dumitru: 5 puncte, 3 recuperări, – pase decisive
Baczo Balasz: 5 puncte, 1 recuperare, – pase decisive
Flavius Lăpuşte: 5 puncte, – recuperări, – pase decisive
Radu Paliciuc: 1 punct, 2 recuperări, – pase decisive
Gaz Metan
Ivan Ivanovic: 14 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive
Titus Nicoară: 14 puncte, 10 recuperări, – pase decisive
Ivan Tomeljak: 14 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive
Ivan Zigeranovic: 10 puncte, 3 recuperări, 1 pasă decisivă
Deven Mitchell: 10 puncte, 5 recuperări, 1 pasă decisivă
Craig Moore: 9 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive
Tudor Dumitrescu: 8 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive
Tudor Jucan: 2 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive
Sursa : Dabasche.Net

24 ian. 2012

BC Mureş – Gaz Metan [AVANCRONICĂ]


BC Mures Tg Mures
2012-01-25 20:00 
Transmis pe: LIVE - DIGI SPORT 20:00
Sala: Sporturilor Tg. Mures
Arbitri: Doru Vinasi, Laurentiu Grigoras, Drugau Sorin
Comisar: Marius Marinescu

CS Gaz Metan Medias

Unul din cele mai interesante meciuri din cadrul etapei a XVIII-a se va juca miercuri, 25 ianuarie, la Târgu-Mureş, echipa din localitate urmând să primească vizita celor de la Gaz Metan. Partida va începe la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct pe postul Digi Sport 2.
“Tigrii” aşteaptă confruntarea cu Gaz Metan după înfrângerea suferită în runda precedentă pe terenul celor de laCSM Bucureşti la scorul de 72-69, în timp ce formaţia antrenată de Ovidiu Teleabă s-a impus la sfârşitul săptămânii trecute pe Târnava Mare în faţa lui Poli Iaşi cu 105-54. Medieşenii ocupă a doua treaptă a podiumului campionatulului, iar BC Mureş se regăseşte pe poziţia a 4-a în clasament.
În partida tur, “gaziştii” au câştigat pe teren propriu cu 87-79. De altfel, Cooley şi compania au pierdut ultimele patru întâlniri cu echipa din Mediaş, la eşecul din octombrie 2011 adugându-se alte trei, două în campionat şi unul în Cupă, din sezonul precedent.
Meciul de miercuri va fi arbitrat de trio-ul Doru VinaşiLaurenţiu GrigoraşBogdan Podar.
Sursa : DaBaschet.Net

22 ian. 2012

Cristi Bud se recuperează în Ungaria !


Bud speră să joace din nou la începutul campionatului viitor.


Cristi Bud se recuperează în Ungaria cu ajutorul unei metode folosite şi de tenismanul spaniol.
La nici 40 de zile după ce a fost scos din circuit, după ce a suferit o triplă accidentare la genunchi, ruptură de ligamente, menisc şi capsulă, atacantul Cristi Bud (26 de ani) a primit prima veste bună. Graţie unei metode revoluţionare de recuperare, injecţii cu plasmă din sîngele propriu, de care a profitat şi spaniolul Rafa Nadal, jucătorul Mediaşului ar putea să revină mai repede după intervenţia chirurgicală făcută de medicul Gyorgy Beres, de la clinica "Kastelipark" din oraşul Tata.
"Mi s-a luat sînge, care a fost pus apoi aproximativ 10 minute într-o centrifugă. Au scos apoi flaconul, iar plasma mi-au injectat-o în genunchi. Abia aştept să revin. Sînt un luptător, o să lucrez de trei ori mai mult pentru a reveni mult mai puternic", a conchis Bud.

"Am un program foarte încărcat în fiecare zi, cu cîte trei ore de exerciţii derulate de cîte două ori zilnic, în total şase ore, la finalul cărora sînt epuizat" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)
Sursa : GSP.RO

21 ian. 2012

Divizia A: Gaz Metan – Poli Iaşi 105-54

Medieşenii s-au încălzit pentru derby-ul cu BC Mureş din etapa viitoare trecând de codaşa Poli Iaşi cu scorul de105-54 (23-18, 26-14, 33-7, 23-15). Pe foaia de joc a gazdelor nu a figurat Deven Mitchell.
Ieşenii au pus primele puncte pe tabelă prinr-un three point play al lui Vlad Popovici şi, pe fondul unei evoluţii bune a lui Mădălin Nicolae, autor a 9 puncte, au ţinut pasul cu adversarii în primul sfert, încheiat la 23-18. La reluare, însă, echilibrul a fost rupt de Craig Moore, cu 11 puncte, din care 9 prin reuşite din afata semicercului, puse pe tabelă de fundaşul american, gazdele ducându-se la 40-22 până în minutul 15, pentru ca la intrarea la vestiare să fie 49-32.
La revenirea pe parchet, pe teren a mai existat o singură echipă, Gaz Metan nu a mai iertat nimic şi a realizat un parţial de 33-7, care a făcut ca în minutul 30 diferenţa dintre cele două formaţii să fie de 40 de puncte, scor 79-39. În ultimul sfert, tehnicianul Ovidiu Teleabă a rulat întreg lotul, dar, indiferent de jucătorii aflaţi în teren, medieşenii au încins inelele până la fluierul de final, care s-a auzit la 105-54

Remarcaţii partidei
Gaz Metan
Titus Nicoară: 23 puncte, 15 recuperări, 2 pase decisive
Craig Moore: 19 puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive
Tudor Dumitrescu: 14 puncte, 1 recuperare, 5 pase decisive
Poli Iaşi
Constantin Amarghioalei: 13 puncte, 7 recuperări, 1 pasă decisivă
Vlad Popovici: 13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive
Mădălin Nicolae: 13 puncte, 5 recuperări, – pase decisive
Sursa : dabbaschet.net

20 ian. 2012

Divizia A: Gaz Metan Mediaş – Politehnica Iaşi


Sâmbătă, 21 ianuarie, cu începere de la ora 18:00Gaz Metan se va confrunta pe propriul teren cu CS Politehnica Unirea Iaşi într-un meci al cărui rezultat urmează a conta pentru etapa cu numărul 17, a doua a returului Diviziei A

19 ian. 2012

Ovidiu Hoban vine acum la "U" Cluj


Mijlocaşul Ovidiu Hoban va ajunge se va antrena de azi cu Universitatea Cluj, după ce Walter a decis să achite 100.000 de euro Mediaşului pentru cedarea sa încă din această iarnă.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu căpitanul lui FC Braşov, Marian Cristescu, care va face de asemenea parte din lotul lui "U" care se va deplasa sâmbătă în Antalya. Tot 100.000 de euro au plătit "studenţii" şi pentru dezlegarea din această iarnă a lui Cristescu.



18 ian. 2012

Ovidiu Teleabă: “Vreau ca partida cu Iaşiul să fie o repetiţie pentru cea cu Baschet Club Târgu-Mureş”

Vreau ca partida cu Iaşiul să fie o repetiţie pentru cea cu Baschet Club Târgu-Mureş de la mijlocul săptămânii viitoare. Cu toate că întâlnesc o echipă fără victorie în campionat, tehnicianul Ovidiu Teleabă spune că jucătorii săi vor trata cât se poate de serios jocul. Partida dintre Gaz Metan şi Politehnica Iaşi este una dezechilibrată prin prisma valorii celor două loturi, dar şi pentru faptul că formaţia moldoveană nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. De partea cealaltă, gaziştii au în continuare probleme de lot. 

Bogdan Unguruşan poate juca pentru Medias !





"Studenţii" au plătit 80.000 de euro pentru a-l avea la dispoziţie încă din această iarnă
Marian Cristescu va juca la "U" încă din retur. Walter a acceptat să plătească 80.000 de euro pentru căpitanul Braşovului, care semnase un precontract cu "U", în momentul în care a intrat în ultimele 6 luni de angajament cu "studenţii". Cristescu se va prezenta azi la antrenamentul clujenilor. "Sînt foarte fericit că s-a rezolvat transferul meu. Îi mulţumesc domnului Walter că a insistat să vin încă de acum la Cluj. E un pas înainte în cariera mea. Vin la "U" pentru a face tot posibilul ca această echipă să ajungă în Europa", a spus Cristescu. 

17 ian. 2012

Florin Bratu a revenit la Dinamo!



Florin Bratu a revenit ieri în "Ştefan cel Mare" şi ar putea semna un contract pe şase luni cu Dinamo."Hei, hei! Bratule, Bratule, Bratule!", acesta a fost refrenul cu care fostul atacant al lui Dinamo a fost întâmpinat de Criti Pulhac. 

16 ian. 2012

Bratu se antrenează cu Dinamo !



Dinamo este pe cale să-l aducă înapoi în "Groapă" pe Florin Bratu. Atacantul, care a mai evoluat în două rânduri în Ştefan cel Mare, se antrenează alături de elevii lui Ciobotariu şi are şanse să revină la formaţia roş-albă, afirmă Ioan Horoba.
"L-am lăsat pe Bratu până joi să se antreneze cu Dinamo, sunt şanse foarte mari să îl cedăm acolo definitiv.", a declarat Ioan Horoba pentru ProSport.

15 ian. 2012

Jarrett Howell debut pentru Levski !


Jarret Howell este cel mai recent plus de Levski. Săptămână înainte de piata de transferuri pentru a închide în Liga Naţională de baschet din ţară "blues" sunt consolidate cu protecţie americane care joacă în poziţia "A". Complectări va permite antrenor să aibă mai multe oportunităţi de leadership pentru pozitia gardieni şi, în special, că de playmaker. 

Jarrett Howell: “Gaz Metan este cea mai bună echipă”


Conducătorul de joc care s-a despărţit de curând de Gaz Metan le ţine pumnii foştilor colegi în lupta pentru titlu. Jarrett Howell a declarat pentru Gazist.Bloogspot.Com că medieşenii au cel mai valoros lot şi e convins că înlocuitorul său va face treabă bună.  

Divizia A: Energia Rovinari – Gaz Metan 79-85

În prima etapă a returului, medieşenii s-au impus la Târgu-Jiu la scorul de79-85 (15-24, 20-25, 26-18, 18-18), la capătul unui meci în care gazdele nu s-au aflat niciodată la conducere.
Ivan Ivanovic a făcut 0-3 de la linia de pedeapsă şi jocul a curs în favoarea formaţiei vizitatoare până la 9-13.Porter Troupe a strâns scorul la 12-13cu un coş din afara semicercului, darGaz Metan şi-a continuat recitalul, desprinzându-se la 12-20, pentru a-şi adjudeca apoi primul sfert la 15-24. Diferenţa a crescut la reluare, scorul ajungând la 15-29 până în minutul 11. Gorjenii s-au trezit din letargie şi au echilibrat forţele, dar parţialul de 20-20 înregistrat până la pauza mare nu a făcut decât să menţină trupa lui Ovidiu Teleabă la plus 14, fiind 35-49

13 ian. 2012

Energia Rovinari – Gaz Metan


CS Energia Rovinari
2012-01-14 19:00 
Sala: Sporturilor Targu Jiu
Arbitri: Alexandru Olaru, Bukuresti Laszlo, Vlad Potra
Comisar: Marius Marinescu

CS Gaz Metan Medias



Prima etapă a returului Diviziei A programează sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, confruntarea dintre Energia Rovinari şi Gaz Metan, două echipe cu obiective diferite pentru partea a doua a campionatului, prima bătându-se pentru ultimele locuri de play-off, în timp ce cea de-a doua ţinteşte podiumul la finele sezonului regulat. 

12 ian. 2012

Pîrvulescu, stelistul care a fost mare dinamovist!


Așadar, după ce a cochetat circa un an și jumătate cu Dinamo, Paul Pîrvulescu s-a transferat, surpriză de proporții, la rivala Steaua Asta-i viața, complexă și plină de aspecte, se întîmplă uneori, și nu doar la noi, să vrei ceva și să-ți iasă altceva. Situația lui Pîrvulescu nu-i însă de invidiat deoarece exmedieșeanul a pozat vreme îndelungată în fan devotat al “cîinilor”. 

11 ian. 2012

S-au reunit cu gândul la finala Cupei

 
 Lotul medieşenilor s-a reunit ieri, la stadion, unde jucătorii se vor pregăti până pe 25 ianuarie, când vor pleca în Antalya.  "Ne punem speranţe că vom obţine mai multe puncte decât în retur. Ne aşteaptă şi o dublă în Cupă, unde avem ambiţii mari. Vrem să jucăm finala. Vor veni mai mulţi jucători. Lista este destul de mare, dar nu sunt transferuri bombă" , a spus antrenorul Cristi Pustai.

10 ian. 2012

Cupa României: Gaz Metan – CSM Bucureşti 84-80


Echipa din capitală s-a califical în Final Four-ul Cupei după ce a trecut în faza sferturilor chiar de deţinătoarea trofeului,Gaz Metan. Bucureştenii au pierdut returul de pe Târnava Mare cu scorul de 84-80(27-23, 19-22, 27-12, 11-23), dar victoria de pe teren propriu la 91-85 le-a asigurat un plus 2 la general.
Bucureştenii au deschis scorul prinMcKenzie, dar Tudor Dumitrescu a scuturat imediat plasa coşului de la distanţă pentru 3-2, pentru ca medieşenii să se ducă apoi la 7-4CSM a apăsat acceleraţie şi jocul a continuat în uşoara notă de dominare a formaţiei vizitatoare, dar Dumitrescu s-a opus din nou ascensiunii adversarilor, egalând prin reuşite de trei la 12-12 şi 17-17. Ivanovic a pus gaz pe focul gazdelor, înscriind şi el de la distanţă pentru 20-17, şi echipa antrenată de Ovidiu Teleabă şi-a adjudecat primul sfert cu 27-23